(Persbericht)

Met een Superdry trui heeft u zo een warme en coole look. De unieke Superdry collectie met allerlei cardigans en andere gebreide kleding ligt dankzij de nieuwe website binnen handbereik.

Bent u op zoek naar gebreide kleding, zoals een V-hals voor heren en een crewneck, of gebreide truien en mouwloze cardigans voor dames? Superdry heeft alles in huis voor een stijlvolle en comfortabele look.

Via de gebruiksvriendelijke Superdry website kunt u probleemloos kiezen uit een waaier aan maten, collecties en kleuren. Zo vindt u zeker de trui of cardigan van uw dromen. Met de vele foto's krijgt u een perfect beeld van alle details van de herentruien (zoals de lichte Henley trui) tot de damessweaters (zoals de vintage klassieke V-hals). Zo kunt u er zeker van zijn dat u de juiste sweater kiest, die u beeldig staat en heel comfortabel zit.

Bezoek de website www.superdry.be/be-nl/ en maak er uw keuze uit de Superdry sweaters, cardigans en andere collecties. Beter nog, wij leveren gratis in het VK en Europa. Probeer de Superdry kleding dus vandaag nog!

Over Superdry
Superdry is een Brits kledingmerk dat zich onderscheidt met tot in de details afgewerkte kwaliteitskleding, en handelt zowel in het VK als internationaal. Superdry is opgericht in 1985. Hun kleding is geïnspireerd op Japanse en vintage Amerikaanse stijlen, en gaat prat op haar vele fans wereldwijd. Meer informatie over de fantastische gebreide kleding van Superdry vindt u op de website.

Verspreid door WebCertain namens Superdry.

Neem voor persinformatie contact op met:
Giovanni Bonanno, Account Manager
WebCertain
Telefoon: +44 1904 780 030
E-mail: mailto:[email protected]
Adres: Blackthorn House, Northminster Business Park, York, YO26 6QW