(Persbericht) Wilt u nu eindelijk eens antwoord op uw fiscale vraagstuk of duidelijkheid over uw huidige of toekomstige fiscale situatie? Zijn de huidige tarieven voor fiscaal advies te hoog geworden? Wij kunnen u helpen, want wij zijn Van Meijl Freriks (www.vanmeijlfreriks.nl).

Van Meijl Freriks is een jong en gedreven advieskantoor gevestigd in Eindhoven en Tilburg. Wij zijn gespecialiseerd in de advisering aan het MKB, particulieren en het uiteenlopende fiscale spectrum tussen beide. Van Meijl Freriks is aangesloten bij de Federatie Belastingadviseurs, het kwaliteitskeurmerk voor belastingadviseurs in Nederland.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn heeft Van Meijl Freriks drie speerpunten: snel, voordelig belastingadvies met een hoge kwaliteit. Snel door de moderne manier van werken, voordelig door een aangeboren aversie tegen overbodige extra's en een hoge kwaliteit door onze fiscaal Adviseurs.

Wij kunnen u en uw bedrijf de zorgen die u op het gebied van fiscale zaken heeft volledig uit handen nemen. Van Meijl Freriks is gevestigd in Eindhoven en Tilburg en biedt naast fiscale kennis ook administratieve diensten aan. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op

Bij Van Meijl Freriks houden we de lijnen kort. U kan op elk moment van de dag direct in contact komen met onze fiscalist. U kunt daar uw casus voorleggen, laten uitzoeken of een second opinion krijgen. Wij gaan voor u op zoek naar een persoonlijk en gedegen antwoord, omdat wij weten dat financiële zekerheid en planning cruciaal is voor ondernemers. Waarom? Omdat elke stap die een ondernemer zet fiscale consequenties heeft. Dit begint al bij de start van een bedrijf. Welke rechtsvorm wordt gekozen? Hoe verhouden zich 'zaak' en 'privà©' tot elkaar? Wat zijn de fiscale aspecten van investeringen, financieringen, het aannemen van personeel, samenwerking met partners? Al dit soort vragen komen onmiddellijk op een ondernemer af. Het antwoord daarop is vaak van doorslaggevend belang voor het welslagen van uw activiteiten.

Belastingzaken beïnvloeden alle beslissingen. Dit blijft zo gedurende het bestaan van een onderneming. Uitbreidingsplannen. Fusies, overnames, transacties met het buitenland. Tot en met het moment waarop de onderneming wordt verkocht of overgedragen, kijkt de fiscus mee naar de bedrijfsvoering. Zelfs daarna, als de ondernemer wil gaan genieten van zijn pensioen of van de opbrengsten uit een zorgvuldig opgebouwd vermogen, is het de fiscaliteit die veel van het denken en handelen bepaalt. Daarnaast vullen wij ook belastingpapieren in voor ondernemers/particulieren die woonachtig zijn in het buitenland maar een onderneming hebben in Nederland / binnenland belastingplichtig zijn.

Door gebruik te maken van innovatieve software, moderne communicatie middelen en toegang tot alle mogelijke fiscale bronnen bereiken we de meest efficiënte manier van advisering voor uw toekomstige activiteiten en problemen. Wij gaan graag voor u aan de slag en houden u op de hoogte met betrekking tot de voortgang, waardoor verrassingen achteraf uitgesloten zijn. Overzicht en eenvoud vooraf geeft Van Meijl Freriks u door een algemeen uurtarief te hanteren dat behoorlijk onder de marktprijs ligt, of een vaste prijsafspraak ( ALL-IN), dit kan doordat wij ons kantoor laagdrempelig willen houden voor zowel de ondernemer als de particulier met een uitgebreid dienstenpakket die onze adviseurs u kunnen bieden. Ons werkgebied ligt vooral in Eindhoven-Tilburg en Breda.