(Persbericht) Belastingvrij kerstpakket

U wilt toch ook uw medewerkers bedanken met een leuk kerstpakket? Wij geven u de beste tips zodat u uw medewerkers belastingvrij een kerstpakket kunt geven. Bekijk snel ons assortiment voor een belastingvrij kerstpakket.

Belastingvrij kerstpakket: de regels

De belastingregels van 2009 zijn ongewijzigd gebleven. Dit betekent dat een kerstpakket belastingvrij is, wanneer de waarde niet meer bedraagt dan 70euro inclusief btw.

Kerstpakket met een hogere waarde? Dan kunt u een beroep doen op de zogenaamde regeling voor kleine verstrekkingen.

Belastingvrij kerstgeschenk voor uw relaties

Wilt u aan het einde van het jaar uw zakenrelaties bedanken? Dan kunt u gebruik maken van een eindheffing waarbij u de belasting voor uw rekening neemt. Wanneer de waarde van het kerstpakket minder is dan 136euro, dan mag u een tarief hanteren van 45%. Bij een hogere waarde moet een tarief van 75% over de totaalsom gehanteerd worden.

Advies bij De Kerstpakketspecialist.nl

Wilt u zich laten informeren over de regels omtrent een belastingvrij kerstpakket? Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Neem snel contact op met onze specialisten.

Kunt u bij De Kerstpakketspecialist.nl niet bestellen wat u zocht?

Heeft De Kerstpakketspecialist.nl niet een belastingvrij kerstpakket in zijn assortiment wat u zoekt? Al vanaf 60 stuks kunnen wij voor u een uniek belastingvrij kerstpakket samenstellen, wat past bij uw doelgroep of uw personeel. Ook voor goede ideeën en de laatste trends op het gebied van een kerstpakket bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u liever een persoonlijk advies? Graag nodigen we u dan uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat à©à©n van onze specialisten samen met u kan kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact op met à©à©n van onze specialisten.

Lees dit artikel op onze eigen website:
http://www.dekerstpakketspecialist.nl/nieuws/DU1175_Belastingvrij_kerstpakket.aspx

Bel: 0416-671777 www: dekerstpakketspecialist.nl