ARNHEM, 8 april 2010. De website www.beleggerswaardering.nl, welke haar oorsprong vond in 2009, betaalt een vergoeding van € 50,- voor geplaatste reviews op haar website.

Op de website zijn al enkele reviews te vinden. Bedrijven zoals Universal Marines, United Momentum Group, Centurion Vastgoed, Centurion Makelaardij, maar ook banken zoals de ASN bank hebben op dit moment al reviews achter hun naam staan.

Beleggerswaardering is het alternatief voor de website geldwaardering.nl, waar een ieder berichten bij bedrijven kon plaatsen, zonder dat deze gecontroleerd werden. Er zijn legio voorbeelden van verkopers en zelfs directeuren van beleggingsinstellingen die zelf positieve berichten plaatsten bij hun eigen bedrijf.

Een sterk punt van de website Beleggerswaardering.nl is dat zij alle reviews op haar website controleert, voordat deze geplaatst worden. Beleggers en spaarders kunnen, na het invullen van een vragenformulier, een review kunnen plaatsen bij bedrijven waar zij zaken mee doen. De website www.beleggerswaardering.nl plaatst deze review pas nadat zij heeft kunnen controleren dat de belegger ook echt zaken doet met het bedrijf.

Hiervoor moet de belegger wel enige inspanning leveren, vandaar dat Beleggerswaardering de belegger hiervoor beloont met een vergoeding van € 50,- per goedgekeurde review.

Diverse ondernemers, waaronder Martine Hafkamp van Fintessa Vermogensbeheer, reageerden enthousiast op dit nieuwe initiatief. Het is eindelijk mogelijk om aan de hand van onafhankelijke reviews te controleren of een aanbieder haar afspraken wel nakomt.

Wilt u ook een waardering plaatsen en 50 euro verdienen? Ga dan naar www.beleggerswaardering.nl