Het vertaalbureau Lingo24, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, start met een lokale versie van zijn website voor Vlaamse en Waalse gebruikers in België.

Belgische zakelijke professionals die snelle en kwalitatief goede oplossingen voor hun zakelijke vertaalbehoeften zoeken, hebben nu toegang tot een nieuwe versie van de website van Lingo24 in hun eigen taal. Sprekers van zowel het Nederlands in Vlaanderen als het Frans in Wallonië hebben nu toegang tot informatie in de hen het meest vertrouwde taal wanneer ze on-line op zoek gaan naar betrouwbare vertaaldiensten: www.vertaalbureau-lingo24.be

Of ze nu uit Leuven of Luik komen, gebruikers in België krijgen nu informatie in hun eigen moedertaal op de website van Lingo24 – van directe offertes tot een overzicht van de grondige kwaliteitsborging van het bedrijf.

Na het succes van de eerder gelanceerde Duitse, Spaanse, Franse, Italiaanse en Chinese versies, begint het internationaal vertaalbedrijf nu aan een grootschalige inspanning om zijn website te vertalen en lokaliseren in de talen van al zijn zakenpartners, waar ook ter wereld. De Belgische versie is de eerste in een lange reeks van lokale versies van de Lingo24-website, waarmee overal ter wereld professionals die op zoek zijn naar vertalingen, gemakkelijker toegang krijgen tot de informatie die ze nodig hebben.

Met een uitstekende staat van dienst in vertalingen van websites en lokalisatiediensten, evenals andere taaldiensten – zoals documentvertalingen, redactie en DTP – welke internationaal aan gerenommeerde zakelijke klanten worden aangeboden, is Lingo24 voortdurend op zoek naar een betere dienstverlening voor zijn website-gebruikers over de hele wereld.

Iets over Lingo24

Lingo24 is één van de snelst groeiende vertaalbureaus ter wereld,
met kantoren in het Verenigd Koninkrijk en acht andere landen wereldwijd. Het bedrijf is
opgericht in 2001 en een ideaal studieobject voor:

: e-business (90% van de klanten heeft het bedrijf via internet gevonden)

: globalisering (de activiteiten van het bedrijf zijn een barometer voor de
globalisering van het Britse bedrijfsleven, en het bedrijf heeft zich in korte
tijd 'verinternationaliseerd') EU-uitbreiding (
het grootste kantoor van het bedrijf staat in Timisoara, Roemenië)

: groen zakendoen (het bedrijf heeft een strikt milieubeleid en een beperkt gebruik
van kantoorruimte om onnodig reizen terug te dringen) thuiswerken (Lingo24-werknemers werken voor meer dan 95% van de tijd vanuit thuis)

jong ondernemerschap (het bedrijf is opgericht door een 22-jarige afgestudeerde aan de universiteit van Oxford)