Belimarin Kaviaar VitaminecrèmeBestrijder van vrije radicalen. Dit unieke verzorgingsprodukt met de hoogwaardige werkzame bestanddelen van het “Triangle Complex” bevat kaviaarextract, hyaluronzuur, paracress, Shea boter en vitamines A, C en E.

Vooral in tijden van stress en als een nachtcrème is de belimarin kaviaar-vitaminecrème een unicum.

De crème biedt de huid overdag bescherming tegen schadelijke omgevingsfactoren en bereidt ze ‘s nachts voor op de volgende dag. Door middel van absorptie wordt vochtverlies voorkomen en wordt de huid beschermd tegen uitdrogen. Deze huidvriendelijke crème is ook uitermate geschikt voor een droge huid.

Naast het “belimarin triangle complex” bevat deze crème ook shea boter en vitaminen. De vitaminen C en E bestrijden de vrije radicalen op het huidoppervlak en verminderen de schadelijke invloeden van buitenaf. Vitamine A zorgt voor een verfijning van de huidstructuur. Shea-boter van hoge kwaliteit met een grote concentratie aan onverzadigde vetzuren zorgt voor een bijzonder zachte en soepele huid.

Toepassing:Dagelijks, met name op momenten van stress als een unieke verzorgingscrème en dun toegepast als een regenererende verzorgende crème in de avond. Bijzonder geschikt voor koudere seizoenen en in droge lucht.Toepassingsgebieden:Voorhoofd, ogen (binnen en buiten hoeken), wenkbrauwen, wangen (bovenste en onderste deel), kaak (bovenste en onderste gedeelte), mond (binnen en buiten hoeken), de lippen (boven-en onderlip contouren), hals, décolleté en borst.Eigenschappen:

1. Geschikt voor ieder huidtype, vooral voor de droge huid.

2. Gladstrijkend effect.

3. Vermindert vochtverlies.

4. Verhoogt enzymen-activiteit.

5. Helpt rimpels te verminderen.

6. Stimuleert herstellende mechanismen van de huid.

7. Bescherming tegen vrije radicalen.
www.iqbeauty.nlComments are closed.
%d bloggers liken dit: