Bestrijder van vrije radicalen. Dit unieke verzorgingsprodukt met de hoogwaardige werkzame bestanddelen van het à¢â‚¬Å“Triangle Complexà¢â‚¬ bevat kaviaarextract, hyaluronzuur, paracress, Shea boter en vitamines A, C en E.

Vooral in tijden van stress en als een nachtcrà¨me is de belimarin kaviaar-vitaminecrà¨me een unicum.

De crà¨me biedt de huid overdag bescherming tegen schadelijke omgevingsfactoren en bereidt ze ‘˜s nachts voor op de volgende dag. Door middel van absorptie wordt vochtverlies voorkomen en wordt de huid beschermd tegen uitdrogen. Deze huidvriendelijke crà¨me is ook uitermate geschikt voor een droge huid.

Naast het à¢â‚¬Å“belimarin triangle complexà¢â‚¬ bevat deze crà¨me ook shea boter en vitaminen. De vitaminen C en E bestrijden de vrije radicalen op het huidoppervlak en verminderen de schadelijke invloeden van buitenaf. Vitamine A zorgt voor een verfijning van de huidstructuur. Shea-boter van hoge kwaliteit met een grote concentratie aan onverzadigde vetzuren zorgt voor een bijzonder zachte en soepele huid.

Toepassing:Dagelijks, met name op momenten van stress als een unieke verzorgingscrà¨me en dun toegepast als een regenererende verzorgende crà¨me in de avond. Bijzonder geschikt voor koudere seizoenen en in droge lucht.Toepassingsgebieden:Voorhoofd, ogen (binnen en buiten hoeken), wenkbrauwen, wangen (bovenste en onderste deel), kaak (bovenste en onderste gedeelte), mond (binnen en buiten hoeken), de lippen (boven-en onderlip contouren), hals, dà©colletà© en borst.Eigenschappen:

1. Geschikt voor ieder huidtype, vooral voor de droge huid.

2. Gladstrijkend effect.

3. Vermindert vochtverlies.

4. Verhoogt enzymen-activiteit.

5. Helpt rimpels te verminderen.

6. Stimuleert herstellende mechanismen van de huid.

7. Bescherming tegen vrije radicalen.
www.iqbeauty.nl