Amsterdam, oktober 2008 Distributeur Bell Micro heeft in Almere een demonstratie- en trainingscentrum ingericht voor de documentmanagement software van Invu. Daarmee kan het bedrijf de ICT-resellers beter ondersteunen bij het adviseren en verkopen van complete oplossingen voor digitaal archiveren en workflow management. Behalve voor demonstraties of een seminar voor klanten van resellers, is de ruimte ook geschikt voor ´proof of concept´ simulaties en het verzorgen van Invu trainingen.

Joost van ´t Hullenaar, European Business Manager van Invu zegt: à¢â‚¬Å“Met het nieuwe demonstratie- en trainingscentrum voegt Bell Micro belangrijke waarde toe aan onze software. Voor de verdere marktontwikkeling is het van groot belang dat zowel de medewerkers van resellers als hun klanten het gebruiksgemak van Invu zelf ervaren. Verder is het een gunstige locatie voor de uitbreiding van onze trainingscapaciteità¢â‚¬.

Han de Bruyn, Business Unit Manager van Bell Micro zegt: à¢â‚¬Å“Door demonstraties aan klanten van onze resellers te geven, kunnen wij het overtuigende effect van ´Zien is geloven´ bereiken. Daarom is het Invu demonstratiecentrum een belangrijk middel om invulling te geven aan onze ´value added´ distributiestrategie. Verder gaan wij de nieuwe ruimte ook benutten om medewerkers van resellers op te leiden en samen met Invu meerdaagse technische gebruikerstrainingen te verzorgenà¢â‚¬.

Over Invu

Invu (LSE, AIM: NVUK), ontwikkelt en levert software voor het elektronisch beheren van informatie en documenten, zoals formulieren, facturen, correspondentie, literatuur, faxen, emails, tekeningen, elektronische bestanden en webpagina´s. Invu richt zich vooral op MKB-bedrijven en afdelingen van grote organisaties. Het bedrijf is in 1997 gestart en sinds januari 2004 beurs-genoteerd. Invu´s hoofdkantoor is gevestigd in Northampton en het bedrijf is met circa 65 medewerkers actief in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, Azië en Australië. De software van Invu wordt al door ruim 3800 klanten met in totaal zo´n 75.000 licenties gebruikt, geleverd en geïmplementeerd door circa 145 Value Added Resellers, waarvan 20 in de Benelux. Meer informatie is te vinden op: www.invu.net en www.invu.nl

Over Bell Micro
Bell Micro is een van de grootste value-added IT-distributeurs van Europa. Doelstelling is om de meest optimale IT-infrastructurele dataoplossingen en -producten te ontwikkelen en te leveren, waaronder storage, servers, software en services. Bell Micro in Nederland is onderdeel van de internationale Bell Microproducts Group (Nasdaq: BELM), een van de grootste storage-centric IT-distributeurs ter wereld. In Europa heeft Bell Micro vestigingen in o.a. België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Oostenrijk, Ierland, Italië en Nederland. Voor meer informatie: http://www.bellmicro.eu/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular