Bellen is goedkoper, U kunt op vaste telefonie 40-95 % besparen.

U heeft geen computer nodig om digitaal te kunnen bellen. De Z!VVA oplossing is geen Skype, maar een telefonieoplossing zoals u die gewend bent: bellen met een "gewone" telefoon.

Daarnaast is de Z!VVA oplossing een oplossing speciaal voor de zakelijke markt, met een hoge kwaliteit. Zakelijk kunt u zich tenslotte geen onbereikbaarheid permiteren.

Z!VVA biedt een "hosted" telefoniecentrale. Er is dus geen telefooncentrale meer nodig bij u op locatie. Dit betekent geen investering meer in dure, snel verouderende apparatuur maar een oplossing waarin alle mogelijkheden van een moderne telefooncentrale zijn ondergebracht en die door ons up to date wordt gehouden.

Maar Z!VVA gaat nog veel verder: in tegenstelling tot bijvoorbeeld het meer consumentengerichte KPN's InternetPlusBellen bent u met de telefonieoplossing van Z!VVA niet gebonden aan een bepaalde ADSL provider. Z!VVA werkt daar waar u beschikking heeft over Internet. De nieuwe dimensie van flexibiliteit, vrijheid en ongebondenheid, waar u zich ook bevindt.

Welkomstboodschappen, keuzemenu's, groepen, doorschakelingen, alles wordt mogelijk zonder investering in een dure telefooncentrale.

Uw bestaande nummers kunt u vanzelfsprekend gewoon meenemen naar Z!VVA.

Z!VVA is partner van de Fur Group
Om tot een uitstekende internetcommunicatie oplossing te komen is een zakelijke partner nodig die alle 'ins en outs' van internet, bedrijfscommunicatie en de ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden op de voet volgt.

De Fur Group is zo'n stabiele, zakelijke partner.
Wij adviseren in eenvoudige en complexe internetcommunicatie zaken en zorgen voor een projectmatige realisatie.

Website: http://www.zivva.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular