(Persbericht) Gedetineerden kunnen gemakkelijk uit de gevangenis bellen met Jailphone (www.jailphone.nl). Jailphone biedt bellen zonder belkaart en klanten kunnen snel online opwaarderen. Ook zijn de opties voicemail en conference call mogelijk. Voor gedetineerden is bellen uit de gevangenis nu vaak nog onnodig ingewikkeld en duur. Jailphone is bestemd voor iedereen die een familielid, vriend(in) of kennis die al dan niet ten onrechte in de gevangenis of Penitentiaire Inrichting is terecht gekomen. Jailphone biedt scherpe tarieven en extra diensten om de gedetineerden optimaal te laten communiceren met het thuisfront. Jailphone onderscheid zich door een transparante werkwijze. Inmiddels maken al ruim 3.000 mensen gebruik van de diensten van Jailphone.

Bellen uit de gevangenis kan zo veel gemakkelijker en goedkoper!

à¢â‚¬Å“Het is heel vervelend voor de familie dat de communicatie omtrent een gedetineerde vaak nog zo slecht is geregeld in Nederlandà¢â‚¬, stelt Jeroen, eigenaar van Jailphone. à¢â‚¬Å“Het kan zo veel gemakkelijker en goedkoper, dat is ook altijd de drijfveer geweest voor mij om met Jailphone te starten. Gelukkig ervaart de doelgroep dit ook het aantal abonnementen groeit gestaag. We zijn inmiddels de 3.000 abonnees al gepasseerd en dagelijks melden zich nieuwe mensen aan. Met Jailphone wordt de bereikbaarheid van een gedetineerde enorm verhoogd. Familie, vrienden en advocaten kunnen via de telefoon, een conference call of een voicemail in contact blijven met een gedetineerd. Bellen met Jailphone gaat zonder dure belkaarten, online opwaarderen kan via onze website. Vooral deze laatste opties wordt zeer gewaardeerd door onze klantengroep!à¢â‚¬

Over Jailphone

Jailphone (www.jailphone.nl) is ontstaan nadat een vriend van de eigenaar/oprichter een gevangenisstraf kreeg opgelegd. De dure en onduidelijke belvoorzieningen frustreerde familie, vrienden, advocaat en gedetineerde. Sinds de lancering van Jailphone in 2008 bellen zij goedkoper, eenvoudiger en transparanter. Jailphone levert daarbij extra diensten om zo de band tussen gedetineerden en het thuisfront te allen tijde te laten behouden.

Noot voor redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen, eigenaar van Jailphone, telefoon 020 2400580, e-mail [email protected].

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular