De webwinkel Mooi hਠmaakt jouw zomer helemaal compleet! 2010 is het jaar van het WK voetbal, cocktail party‘˜s en nog veel meer. Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van de lange zomeravonden.. De prachtige barbecues, de stijlvolle terrasverwarmers en LCD TV‘˜s van mooi hਠzorgen voor optimaal genot!

Op barbecue gebied is er in de BBQ knalzone van mooi hਠvoor elk wat wils: de allrounder Outdoorschef Auckland met infrarood brander maakt van elk BBQ feestje een unieke gelegenheid, maar de ouderwetse koolbarbecue is lekker mannelijk en stoer! Deze zomer is de city grill, de traditionele BBQ grill en uiteraard de city wok helemaal HOT! En ja, de elektrische barbecue mag deze zomer natuurlijk niet ontbreken! Ga vlug naar mooi hਠen kies je eigen unieke BBQ!

Buiten genieten tot in de late uurtjes?
Dankzij de mooi hਠstijlvolle Heaters zoals de Solamagic Warmte, Licht en Sound 400 heb je altijd een gezonde warme straling. Juist wanneer het wat koeler is, kun je nog lekker genieten op je eigen terras! Indien gewenst kun je met een druk op de knop jouw eigen muziek activeren. Met mooi hਠkun je goddelijk ontspannen en als je wilt zelfs je eigen terras transformeren tot een waanzinnig feest oord.

Ook biedt mooi hਠinnovatieve producten aan die zijn onderzocht door een jury van onafhankelijke specialisten uit het tijdschrift à¢â‚¬Å“Fire & Foodà¢â‚¬. De elektrische barbecue CITY ELCECTRO 420 bijvoorbeeld is bekroond door dà© internationale Grill- en BBQ branche! Mooi hਠheeft kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan en biedt betaalbare producten aan van top kwaliteit!

Interesse? Kijk voor meer informatie op www.mooihà¨.nl