(Persbericht) Elk jaar reizen zo‘˜n 1,2 miljoen Nederlanders af naar de bergen voor een wintersportvakantie. Ongeveer 75% daarvan gaat skiën en de overige 25% gaat snowboarden. Vele van ons kijken al lang uit naar deze vakantie. De wintersportvakantie moet dan ook perfect zijn: heerlijke afdalingen, goede sneeuwcondities en goede weersomstandigheden. Een goede voorbereiding is de basis die ervoor zorgt dat uw vakantie echt ontspannen wordt! Ben jij dus goed voorbereid, en klaar voor de wintersport? De Skihut heeft alle feiten voor je op een rij gezet, doe nu de test en zie of je al klaar bent voor de wintersportvakantie.

Ben je fysiek klaar voor de wintersportvakantie?
Natuuurlijk is het allerbelangrijkste je eigen veiligheid en dat van je gezin. Alleen hoe kun je je nu het beste voorbereiden? Hoe maak je je auto winterklaar?
En nieuwsgierig naar de laatste pisteregels en andere belangrijke feiten voor een veilige wintersportvakantie, kijk dan nu op de site www.skihut.nl
En voor al onze klanten die op wintersportvakantie gaan, hebben wij de checklist. Deze is belangrijk bij een goede voorbereiding van de wintersportvakantie.

Kom je er niet uit, of heb je nog vragen? Ga dan naar een van de filialen van De Skihut. De Skihut als erkend wintersportspecialist heeft deskundig personeel rondlopen die je met al je vragen kunnen helpen!

Kijk voor alle tips & tricks op www.skihut.nl