Daar waar de gemiddelde vergelijkingssite producten vergelijkt op prijs en type, gaat Productbeoordeling een stapje verder. Bij Productbeoordeling staan de beoordelingen van de klant centraal en vervolgens wordt er gekeken naar de prijs en specificaties. Vandaar de naam; Productbeoordeling.nl

De site veranderd dagelijks en wordt continu verbeterd. Productbeoordeling benadrukt dat deze veranderingen voor een groot deel van de gebruikers afkomen. Naast de beoordelingen van gebruikers test de redactie van Productbeoordeling zelf ook diverse producten en geeft hier een volledige rapportage over, hetgeen ook middels videobeoordelingen gaat plaatsvinden. Momenteel kunnen bezoekers beoordelingen schrijven over ondermeer camera‘˜s, mobiele telefoons, Tv‘˜s en laptops & computers. In de toekomst zullen hier ook categorieën als diensten van bedrijven, auto‘˜s en wijnen bij worden gevoegd.

Productbeoordeling staat open voor opbouwende kritiek en tips van gebruikers, daarnaast kunnen bezoekers aangeven welke producten zij graag beoordeeld zien op de website. Productbeoordeling zet Social media in om dichterbij de gebruikers te komen en gebruikers te attenderen op nieuwe producten, nieuws en acties.

Een prijs is niet altijd een indicatie voor kwaliteit en daarom weegt een beoordeling veel zwaarder mee in het keuzeproces. Dit is dan ook de reden dat Productbeoordeling zich volledig wil richten op beoordelingen voor en door gebruikers en zo een volledige website wilt opzetten en onderhouden.

Ook een product beoordelen? Ga naar http://www.productbeoordeling.nl