(Persbericht) Hà¨t evenement waar alle poppen en berenliefhebbers het hele jaar naar uitkijken.
De 20e editie van de Internationale Poppen en Berenbeurs komt er weer aan.Vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober komen verzamelaars en "doe het zelvers" weer bij elkaar in Ahoy..
De à©à©n op zoek naar de oude Steiffbeer voor zijn collectie, de ander naar materialen om zelf een pop of beer te maken.
200 deelnemers presenteren ; antieke poppen, oud speelgoed, poppenhuizen en andere accessoires. Hedendaagse verzamelpoppen en teddyberen in allerlei uitvoeringen. Workshops en demonstraties voor de inspiratie.
Nieuwe trends zoals de Ball Jointed Dolls ( modepop) trekken weer vele jongere bezoeksters naar de beurs, voor aankomende modeontwerpsters een prachtige pop om aan te kleden ,en make-up op aan te brengen. Triskel Fantasy heeft deze poppen in verschillende uitvoeringen staan.
Poppen en berendokters staan in de startblokken voor de reparaties. Pak uw oude pop of teddybeer van zolder en ga bij de taxateur langs om ze te laten schatten op hun waarde, u krijgt een schriftelijk taxatie rapport erbij met de gegevens : ouderdom, fabriek, land van herkomst en de waarde van de pop of beer.
Locatie: Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam. Open van: 10.00-17.00 uur. Entree:€ 10,00.
Organisatie: Niesje Wolters.