Vorig jaar zijn we geteisterd door een wespenplaag, maar ook deze zomer kunnen we veel last krijgen van wespen. Dat is de verwachting van Rentokil Pest Control. Na de goede zomer van 2009 hebben er meer wespenkoninginnen dan gewoonlijk kunnen overwinteren, en de afgelopen strenge winter heeft hen niet gedeerd (bron Rentokil Nederland, 2 juni 2010). Bereid u nu vast voor en schaf een Wasbane® wespenvanger aan. Deze doodt 100% van de gevangen wespen; veilig, schoon en gaat het hele seizoen mee!

Gevaar wespen eind zomer
Na de ´drukke‘˜ periode van het bouwen van het nest in het voorjaar, vervolgens het zoeken naar voedsel voor larven, hebben de wespen het na deze drukke periode rustig en gaan ze zich vervelen. Dit zorgt voor overlast. Ze zijn gek op zoetigheden en komen hier op af; frisdrank, ijsjes en snoepgoed is een heuse traktatie. Het gevaar van wespen is vooral groot aan het eind van de zomer (vanaf augustus) tot aan de herfst. Tegen die tijd zijn de wespen namelijk agressief omdat voedsel schaars wordt.
Een steek van een wesp is een pijnlijke ervaring en kan zelfs levensbedreigend zijn: een op de dertig mensen is allergisch voor steken. Een wesp kan overigens meerdere malen steken.

Veilige wespenvanger
Geen tuin of terras is dus veilig, tenzij u de Wasbane® wespenvanger heeft.
Deze vangt de wespen al và³à³rdat ze vervelend gaan worden op uw terras. De wespenvanger bevat een uniek natuurlijk lokmiddel dat voor wespen onweerstaanbaar is. Deze wespenvanger is veilig in gebruik met kinderen en huisdieren. Zeer eenvoudig te installeren, schoon en heeft het hele wespenseizoen geen onderhoud of schoonmaak nodig. De wespenvanger droogt niet uit en blijft fris ruiken. De wespenvanger doodt 100% van de gevangen wespen, waardoor het wespenprobleem wordt tegen gegaan.
Pas op met zelfgemaakte wespenvallen, deze kunnen zeer gevaarlijk zijn.

Wees er op tijd bij en bestel nu alvast de Wasbane® wespenvanger. Deze gaat een heel seizoen mee, maar u kunt deze met een navulling volgend jaar ook weer gebruiken. De wespenvanger koopt u voor € 35 op de website van Tools4Safety: www.tools4safety.nl