Bert van Holten komt met EuropeanCompanyMarket.

EuropeanCompanyMarket start de website http://www.e-cm.eu voor vraag en aanbod van bedrijven en praktijkhouders in geheel Europa.

Bert van Holten (58) gaat de markt voor bedrijven en praktijken openbreken met de website http://www.e-cm.eu . Na diverse management functies in het verleden wil hij nu grenzen verleggen voor een verenigd Europa. Te lang al denkt men te nationaal. De grenzen zijn open, dus verspreiding van kennis en activiteiten hoeven niet beperkt te blijven tot de eigen landsgrenzen.

Sinds langere tijd is er op vele plaatsen, op zowel platteland als in steden, grote behoefte aan ondernemers , fysiotherapeuten, doktoren en andere medici en dat in geheel Europa. Dit blijkt uit diverse krantenartikelen.

De grote moeilijkheid is om deze kansen te vinden. De eenvoudige en doeltreffende oplossing is het plaatsen van een advertentie op de Site www.e-cm.eu . Het bereik is zeer groot, de communicatie in 6 talen. Zoek mogelijkheden op land, regio en branche maken het makkelijk een bedrijf of praktijk te vinden dat aanspreekt.

Nadrukkelijk merken wij op dat EuropeanCompanyMarket geen bemiddelings-bureau is of wil zijn.

EuropeanCompanyMarket, http;//www.e-cm.eu

Bert van Holten, Voorstraat 72, 2941 EV Lekkerkerk.

+31 180844844 e-mail: [email protected]