Het is nog steeds mogelijk om flink te besparen op je autoverzekering. Dat blijkt uit een vergelijking van de Consumentenbond afgelopen september. In totaal werden premies van 27 verzekeraars met elkaar vergelijken. Conclusie: de duurste WA verzekering was zo´n 3,7 keer duurder dan de goedkoopste autoverzekering.

à¢â‚¬à…“Dit kan een consument bijna 600 euro schelen in de jaarlijkse uitgaven aan een autoverzekering, aldus de Consumentenbond. Bij een Allrisk verzekering is het verschil tussen de duurste en goedkoopste verzekering nog groter, bijna 1300 euro per jaar.

Door goed te vergelijken kan dus veel geld bespaard worden. Daarnaast is het mogelijk om voor minder geld een uitgebreidere dekking te krijgen. Uit het onderzoek blijkt dat verzekeraars als Zelf, AllSecure en Lancyr tot de goedkoopste behoren. Uit een vergelijkend onderzoek van Netpolis blijkt dat de premies van de verzekeringen die Netpolis aanbiedt, vaak nog lager liggen. Het is dus verstandig bij meerdere sites te vergelijken voordat je een autoverzekering afsluit.

Website: http://www.netpolis.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular