LEIDERDORP Hoe te besparen op winkelinrichting? Dit zou iedere ondernemer zich in deze tijd moeten afvragen. The Tender Factory is een onderneming die ondernemers binnen het MKB ondersteunt en adviseert bij de inkoop van winkelinrichting en het tot stand brengen van complete winkelconcepten. De eigenaren van The Tender Factory werkten beiden 15 jaar lang voor Mexx en Tommy Hilfiger en hebben in die tijd een (inter)nationaal netwerk opgebouwd van betrouwbare leveranciers en fabrikanten. Wat zijn de voordelen die dit netwerk kan opleveren voor ondernemers binnen het MKB?

De ervaring leert dat ondernemers binnen het MKB terugvallen op leveranciers binnen hun eigen netwerk. Ondernemers hebben hierdoor geen reëel beeld van de markt. Kansen worden gemist en doorgaans is men duurder uit dan nodig is. Terugkerende argumenten hiervoor zijn tijdgebrek of geen idee hebben wie de spelers op de markt zijn. Hoe kan de ondernemer dit argument doorbreken? à¢â‚¬Å“Think out of the boxà¢â‚¬, zegt Sandor Stikkelman, à©à©n van de eigenaren van The Tender Factory.

Mede eigenaar Alex Nibbelink voegt hieraan toe: à¢â‚¬Å“wij kunnen ondernemers helpen uit hun vertrouwde netwerk te stappen door binnen ons eigen netwerk te zoeken naar een geschikte leverancier. Het ultieme doel is om op een transparante werkwijze kosten te besparen zonder verlies van kwaliteit en uitstraling.à¢â‚¬ Kortom, er zijn besparingen te realiseren bij het inkopen van winkelinrichting die zowel in tijd als in geld uitgedrukt kunnen worden. Want, welke ondernemer kan het zich vandaag de dag nog veroorloven om meer geld uit te geven dan nodig is?

The Tender Factory volgt na overleg met de opdrachtgever het volgende stappenplan:

1. The Tender Factory maakt een voorselectie van leveranciers die kunnen voldoen aan de opdracht.
2. In overleg met de opdrachtgever wordt een definitieve selectie gemaakt voor het aanvragen van offertes. 3. De selectie bestaat uit minimaal 3 leveranciers.

Na ontvangst van de offertes wordt een analyse opgesteld en adviseert The Tender Factory de opdrachtgever over de beste inkoopstrategie.

Voor meer informatie kunt u op werkdagen contact opnemen met:

Dhr. A. Nibbelink +31 (0)6 - 202 673 75
Dhr. S. Stikkelman +31 (0)6 - 412 533 88

Maar u kunt natuurlijk ook onze website bezoeken: http://www.tt-factory.nl/