Klanten kunnen nu via sms een taxi reserveren. Met deze nieuwe vorm van dienstverlening loopt Besseling voorop in de regio Midden Nederland. à¢â‚¬à…“Iedereen beschikt tegenwoordig over een mobiele telefoon en er worden dagelijks miljoenen sms berichten verstuurd. Waarom dan niet een taxi reserveren via sms? aldus Edwin Besseling, directeur van Bestax. Klanten kunnen een sms bericht sturen naar 7111 met vermelding van hun locatie. Klanten ontvangen een bevestigingsbericht dat de taxi er aan komt. à¢â‚¬à…“Je kunt ook de tijd aangeven dat je gehaald wilt worden en eventueel waar je naartoe wilt, maar dat is niet noodzakelijk aldus Besseling. Zodra de taxi voor de deur staat ontvangt men weer een sms en kan de klant instappen.

De campagne richt zich in eerste instantie op de jongere doelgroep die na een avondje stappen naar huis wil. à¢â‚¬à…“Maar iedereen kan gebruik maken van de service. Het werkt heel eenvoudig en iedereen begrijpt het aldus Besseling. De sms service wordt ondersteund door de website bestax.taxigemak.nl. Daarop kunnen klanten een eigen profiel aanmaken. à¢â‚¬à…“Ga je bijvoorbeeld vaak naar hetzelfde cafà© dan kun je een snelcode aanmaken. Dat scheelt weer typwerk. Maar je kunt ook taxitegoed kopen. Dat werkt hetzelfde als beltegoed. Je zorgt voor voldoende taxitegoed. Je taxirit reken je dan af met dat tegoed. Zelfs als je blut bent na een avondje stappen kun je dan nog met de taxi naar huis aldus Besseling. In de toekomst zullen er nog meer gebruikersvoordelen via de website beschikbaar komen.

Besseling verwacht veel van deze nieuwe dienstverlening. à¢â‚¬à…“In alle takken van ons bedrijf proberen we innovatief te zijn. De sms service is hier ook een voorbeeld van. Bovendien willen we voor al onze doelgroepen zo service- en klantgericht mogelijk zijn.

Besseling Touringcars-Taxi-Koeriersdienst is dà© specialist op het gebied van goederen- en personenvervoer. Meer dan 150 taxi´s, 50 touringcars en tientallen koerierwagens verzorgen vervoer zoals de klant het wil. Besseling richt zich op Midden Nederland en de grenzen daar omheen. Het bedrijf bestaat sinds 1985 en heeft inmiddels meer dan 500 medewerkers in dienst.

Voor meer informatie: bestax.taxigemak.nl

Website: http://www.besseling.com