Bestax is een van de drie genomineerden voor de Taxi Innovatie Prijs 2009. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het meest innovatieve bedrijf in de taxibranche. Bestax is genomineerd voor het product Taxigemak. Via Taxigemak kan men een taxi bestellen per sms. à¢â‚¬Å“Een taxi via sms bestellen is op zich niet nieuw, maar de innovatie zit in de extra diensten die we leverenà¢â‚¬ aldus Edwin Besseling, directeur van Bestax. Het is een service die bijdraagt aan klantenbinding en bovendien voor de klanten veel gemak oplevert. à¢â‚¬Å“Zo kan de klant zich van te voren via bestax.taxigemak.nl registreren en daar alvast locatiecodes invoeren of taxitegoed aanschaffen. Met dit tegoed kun je de taxi afrekenen. Makkelijk als je na een avondje stappen blut bentà¢â‚¬ aldus Edwin Besseling.

Indien klanten zich registreren en taxitegoed kopen ontvangen ze tot 30% korting op hun taxirit. Dat scheelt op een ritje van een minuut of vijftien al snel enkele euro‘˜s. à¢â‚¬Å“Voor ouders die hun kroost in het weekend in de nachtelijke uurtjes altijd op moeten halen is het ook een uitkomst. Zij kunnen taxitegoed kopen en weten dan zeker dat hun kind veilig wordt thuisgebracht door een Keurmerk Taxibedrijf. We zien de dienst als een verlengstuk van ons taxibedrijf. Het zorgt ervoor dat het voor klanten steeds makkelijker wordt om gebruik te maken van een taxià¢â‚¬ aldus Besseling.

De Taxi Innovatie Prijs (TIP) wordt elk jaar ter gelegenheid van de Taxi Expo uitgereikt aan toeleverancier(s) of ondernemer(s) in de taxibedrijfstak. Met de Taxi Innovatie Prijs wordt extra aandacht gevestigd op het belang van innovatie en kwaliteit in het kleinschalig personenvervoer. De TIP wordt uitgereikt tijdens de Taxi Expo 2009 die op 27 en 28 november 2009 in Expo Houten plaatsvindt.

Besseling Touringcars-Taxi-Koeriersdienst is dà© specialist op het gebied van goederen- en personenvervoer. Meer dan 180 taxi‘˜s, 50 touringcars en een kleine 100 koerierswagens verzorgen vervoer zoals de klant het wilt. Besseling richt zich op Midden Nederland en de grenzen daar omheen. Het bedrijf bestaat sinds 1985 en heeft inmiddels meer dan 500 medewerkers in dienst. Bestax maakt deel uit van de Besseling Groep en is gespecialiseerd in personenvervoer tot en met 8 personen.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over dit persbericht of over Besseling kunt u contact opnemen met Edwin Besseling. Bereikbaar op telefoonnummer 033 4765 785.
Kijk ook eens op bestax.taxigemak.nl of www.besseling.com.

Website: http://www.besseling.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular