Botswana is een van de mooiste safari landen van Afrika. De Okavango Delta en Moremi Game Reserve staan op het verlanglijstje van menig safari liefhebber. Botswana is geen land van massatoerisme: in de wildparken heeft u vaak het gevoel alleen te zijn te midden van de natuur en wilde dieren. Deze unieke ervaringen heeft Fair Mundo Travel gebundeld in een betaalbare individuele lodge safari.

Botswana
Een belangrijk natuurgebied in Botswana is de Okavango Delta, de grootste binnenlandse rivierdelta ter wereld. Het is een schitterend waterlandschap met weidse water- en grasvlaktes, een doolhof van waterwegen, moerassen, droge acacia's en mopanebossen. Deze variëteit aan flora maakt dit gebied erg geliefd bij vele verschillende wilde dieren, zoals olifanten, leeuwen, luipaarden, cheetah's, buffels, impala's, zebra's, nijlpaarden en vele vogelsoorten.
In het oosten van de Okavango Delta ligt Moremi Game Reserve. Het behoort volgens kenners tot de top wildlife gebieden van Afrika. De Khwai River stroomt hier het hele jaar door en heeft aantrekkingskracht op een grote hoeveelheid dieren.

Betaalbare lodge safari
Veel safarilodges, zeker in de Okavango Delta, zijn alleen met een klein vliegtuigje te bereiken. Het exclusieve karakter van de safari‘˜s en lodges maakt Botswana een duurdere bestemming. Fair Mundo Travel biedt nu een betaalbare lodge safari aan. U verblijft in comfortabele safaritenten met ensuite badkamer. Tijdens de reis zijn er verschillende manieren om wild te spotten: in open 4WD voertuigen, wandelsafari‘˜s, in een mokoro (lokale kano) of wellicht vanuit de lucht als u van de ene lodge naar de andere vliegt.

Maatwerk
Omdat Fair Mundo Travel alle reizen op maat samenstelt, is het mogelijk om deze lodge safari te verkorten, verlengen of te combineren met een reis naar Zuid Afrika, Namibië of Victoria Watervallen.

Fair Mundo Travel
Fair Mundo Travel is een reisorganisatie gespecialiseerd in verantwoorde, duurzame reizen naar Zuid Afrika, Namibië en Botswana. Elke klant draagt bij aan het verbeteren van de leefomstandigheden van de lokale bevolking. Deze lodge safari ondersteunt de lokale gemeenschap in Khwai Area. De lodge is een joint venture met een lokale familie. Zij managen het hele camp en krijgen ondersteuning onder andere op het gebied van marketing, administratie en hospitality. Er worden activiteiten aangeboden die de hele gemeenschap ten goede komen zoals een culturele wandeling.

Meer informatie over deze Botswana Lodge Safari:
www.fairmundotravel.nl/safari/botswana/lodge-safari-botswana.html
Meer informatie over de verantwoorde en duurzame reizen van Fair Mundo Travel:
www.fairmundotravel.nl/over/verantwoorde-duurzame-reizen.html

Fair Mundo Travel is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular