Op 6 november j.l. vond in het Raadhuis Haarlemmermeer weer de jaarlijkse Beursvloer plaats. Tekstbureau Alles Zwart op Wit te Spaarndam nam hieraan ook dit jaar weer deel en maakte interessante matches.

Elly Peijs van tekstbureau Alles Zwart op Wit bezoekt ieder jaar de Beursvloer Haarlemmermeer en werd ook dit keer benaderd door verschillende organisaties, die op zoek waren naar een tekstschrijver.
Solar Coocking Nederland had behoefte aan een redacteur voor de nieuwsbrief en het jaarverslag, Splinters Design en de Stichting Kappen Nou! vroegen een webredacteur. De ´matches‘˜ waren snel gemaakt en werden bekrachtigd door de Beursvloernotaris.

Peijs: à¢â‚¬Å“In het kader van het maatschappelijk verantwoord ondernemen sponsor ik regelmatig maatschappelijke organisaties met tekstredactie voor diverse projecten. Zij hebben weinig of geen budget om een professional in te huren en het kost mij relatief niet veel tijd. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen en het is zulk dankbaar werk! De organisatie van de Beursvloer is uitstekend en veel ondernemers komen hier graag. Ieder jaar wordt het aantal gemaakte matches weer overtroffen en wat mij betreft mag dat nog jaren zo doorgaan!à¢â‚¬

Website: http://www.alleszwartopwit.nl