De website Beveiliging Nieuws heeft sinds vandaag de mogelijkheid om online video’s te bekijken. Door de indeling in kanalen kan men op een gemakkelijke manier genieten van beveiliging gerelateerd video materiaal en blijft men nog beter op de hoogte van wat er speelt in en rond de beveiligingbranche.
 

Het video gedeelte van Beveiliging Nieuws is een aanvulling op de bestaande nieuwsvoorziening maar heeft ook een entertainment gehalte doordat men ontspannen kan ‘zappen’ door verschillende video’s. Evenals de nieuwsberichten worden alle verschillende aanbieders van video gebundeld in de website. Door de mogelijkheid om te bekijken wat populair is, en bezoekersreacties te lezen, blijft men eenvoudig op de hoogte van de noviteiten.
 
Elke dag worden op YouTube alleen al 65.000 video’s geplaatst. Ondanks de mogelijkheid om videokanalen te maken blijft het aanbod overweldigend en te vaak niet relevant. Daarnaast beperkt men zich hiermee tot het aanbod van 1 bron. Beveiliging Nieuws tracht een compleet overzicht te bieden van video’s van en voor de beveiligingbranche en geeft bezoekers de mogelijkheid zelf videomateriaal in te sturen of anderszins bijdragen te leveren.
-dit is een origineel persbericht-

Noot voor de redactie:
 
Beveiliging Nieuws is opgezet voor beveiligers, security managers en iedereen die geïnteresseerd is in beveiliging gerelateerde zaken. Beveiliging Nieuws is geheel digitaal en heeft een zeer prominente plaats op het web. De website maakt het aanbod van beveiliging gerelateerd nieuws toegankelijker en geeft daarnaast bedrijven en particulieren de mogelijkheid om zelf te publiceren. De redactie van Beveiliging Nieuws is onafhankelijk.
 
Nadere inlichtingen via: Rob Hamberg
Tel.: 0523 - 271110 / 06 - 51037773    of    [email protected]