Handige gratis gids voor zzp´er en MKB

DEVENTER Beveiligingslog.nl is een nieuwe website over computer- en netwerkbeveiliging, speciaal voor zzp´ers en het MKB. De redactie van beveiligingslog.nl zorgt voor een laagdrempelige omgeving waarin ondernemers die geen verstand hebben van security, essentiële informatie op een begrijpelijke manier krijgen gepresenteerd.

Op beveiligingslog.nl staan dagelijks voor ondernemers relevante nieuwsberichten over computer- en netwerkbeveiliging. Er wordt daarbij een duidelijk onderscheid gemaakt tussen officiële persberichten van fabrikanten en distributeurs en door de redactie zelf geschreven berichten. In het IT-woordenboek worden veel lastige Engelse termen van een heldere Nederlandstalige uitleg voorzien. Bezoekers kunnen een handige digitale gids (pdf) met praktische beveiligingstips gratis downloaden. De ondernemer krijgt hierin een overzicht van mogelijke beveiligingsrisico´s, eenvoudige tegenmaatregelen en betaalbare oplossingen.

Columns

Mikko Hyppà¶nen, Chief Technical Officer bij F-Secure in Finland is de eerste expert die op Beveiligingslog zijn visie op de branche geeft. Hyppà¶nen geeft een uniek inkijkje in de wereld van computer- en netwerkbeveiliging, prettig leesbaar en exclusief voor Beveiligingslog vertaald in het Nederlands. Mikko Hyppà¶nen zal in de komende periode elke maand met een nieuwe column op beveiligingslog.nl verschijnen.

Discussie

Behalve voor nieuws is er veel aandacht voor praktische, direct toepasbare tips die de ondernemer helpen bij het veilig gebruik van moderne digitale middelen en media. Er zijn directe links naar betrouwbare downloads van beveiligingssoftware. Site-bezoekers kunnen hun waardering voor programma´s kenbaar maken en met elkaar discussiëren in het forum.

Website: http://www.beveiligingslog.nl