(Persbericht) Ben je regelmatig moe, futloos, zit je vast in werk of relatie, heb je last van negatieve gedachten of heb je zelfs het gevoel dat je wordt belaagd? Dan is de kans groot dat je last hebt van ballast uit het verleden en wordt het tijd dat je je daarvan ontdoet. Dit kan met de Jassentechniek.

Hans de Waard (ontwikkelaar van de Jassentechniek, www.jassentechniek.nl) geeft op maandag 12 september tijdens Spiritueel Cafà© een lezing in Ede tijdens het Spiritueel Cafà© in Het oude Politiebureau. Hij noemde zijn methode de Jassentechniek, omdat hij ons fysieke lichaam ziet als een kapstok, waaraan onze ballast in de vorm van jassen hangt. Elk met een eigen naam, zoals de traumajas, de projectiejas en de stressjas. Wanneer er teveel jassen aan een kapstok (lees: fysieke lichaam) hangen, zie je de kapstok niet meer. Je ziet dan niet meer wie je echt bent, wat bij je past en wat je daadwerkelijk voedt in het leven.

Tijdens deze lezing vertelt Hans de Waard wat de functie is van de jassen die we met ons meedragen en vervolgens trekt hij - bij wie dit wil - een groot aantal jassen uit. Hij vertelt hoe je weer kunt meegaan met de stroming van het leven. Hierdoor breng je letterlijk weer leven in je leven en voorkom je dat je terugvalt.

Ontdoe jezelf van ballast om bevrijd van het verleden te kunnen leven in het nu en kom naar deze unieke lezing. Datum: maandag 12 september 2011, Locatie: Het oude Politiebureau in Ede, Aanvang: 20.00 uur, Entree: 12,50 euro (incl. koffie/thee). Aanmelden via ReCONNECT events: www.reconnectevents.nl.