Van 2 t/m 4 februari wordt de belangrijkste beurs voor professionele AV integratie de ISE weer gehouden in de Rai te Amsterdam en ook dit jaar staan wij daar weer samen met de firma Edbak uit Polen.
De firma Edbak is een familiebedrijf en maakt alles nog gewoon in Europa , dit in tegenstelling tot de concurentie die masaal is uitgeweken naar China. Het grote voordeel van het nog zelf in huis produceren is dat het heel goed mogelijk is om maatwerk producten te vervaardigen. Deze producten kunnen in de meeste gevallen twee weken na goedkeuring van het onwerp uitgeleverd worden. Zo is het zelfs al een aantal keren voorgekomen dat de concurent zijn specials bij ons besteld en er nadien zijn eigen label opplakt.
Uit het voorgaande zou misschien de indruk gewekt kunnen worden dat Edbak een klein lokaal bedrijf is , maar niets is minder waar. Wat Vogels is in West-Europa is Edbak in Oost Europa. Het bedrijf is opgericht in 1992, Vesa compliant en een deel van de producten is voorzien van het Duitse Tà¼V certificaat.
Overtuig U zelf van de kwaliteit en mogelijkheden van onze producten en bezoek ons op 1L67 op de ISE Amsterdam, vrijkaarten voor dit evenment kunt U aanvragen via onze website.