Dit jaar valt Valentijnsdag op zondag. Dat betekent voor veel mensen dat ze niet zullen bestellen bij een webshop als die hun valentijnskado- of kaart niet kan afleveren op Valentijnsdag.

Deze mensen zullen ofwel het kado aan zichzelf laten sturen en het dan persoonlijk geven, ofwel kiezen voor een aflevering op vrijdag de 12e of zaterdag de 13e.
Beide opties zijn niet altijd ideaal, want het is toch het leukste als jouw Valentijn je bericht op Valentijnsdag overhandigd krijgt, toch?

Er is zover wij weten maar 1 bedrijf in Nederland dat op zondag 14 februari Valentijnsberichten in heel Nederland kan bezorgen, en dat is Telegram.nl.
Inderdaad, de ouwe, trouwe telegramdienst, die al 150 jaar bestond voordat Valentijn zelfs maar in Nederland was doorgedrongen.

Op www.valentijn.telegram.nl kun je een telegram opgeven, wat dan op zondag 14 februari wordt bezorgd bij jouw Valentijn.

----
Noot voor de redactie:

Over telegrammen:
Redactie: Alweer 9 jaar geleden, in 2001, heeft Telegram.nl uit Alteveer de toen noodlijdende telegramservice van KPN /TNT overgenomen. Was het voor KPN en TNT een verliesgevende tak, Telegram.nl heeft hier weer een florerend internationaal bedrijf van gemaakt. In Nederland werken momenteel zo‘˜n 10 medewerkers bij het bedrijf, bij de vestigingen in Zwitserland, Duitsland en Engeland nog eens 15.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.valentijn.telegram.nl, of www.telegram.nl. U mag natuurlijk ook telefonisch contact opnemen: 0599-330 920

Een unieke dienst die helpt om Valentijn te beleven op Valentijnsdag zelf!