(Persbericht) Veghel Bierens Incasso Advocaten heeft in september haar nieuwe vestiging in Manhattan, New York geopend. Bierens maakt een sterke internationale groei door. Dit is in korte tijd de vierde vestiging die door het advocatenkantoor in het buitenland wordt geopend. Sander Bierens, advocaat en eigenaar van Bierens Incasso Advocaten voorziet dat het niet de laatste vestiging zal zijn die in het buitenland geopend zal worden. à¢â‚¬Å“Steeds meer internationaal opererende ondernemingen maken gebruik van onze dienstverlening. We beschikken op onze kantoren in Nederland over native speaking advocaten van Duitse, Engelse, Franse, Spaanse, Italiaanse, Portugese en Poolse nationaliteit. Met daarnaast ons groeiende vestigingennetwerk in het buitenland zijn wij nu nog meer in staat rugdekking te geven aan ondernemers die worden geconfronteerd met wanbetaling. En die internationale vraag naar onze dienstverlening neemt alleen maar toe. Om de hoge kwaliteit van onze dienstverlening te handhaven, volgen wij nauwlettend de vraag van onze klanten. En zullen wij ons, indien mogelijk, ook zo dicht mogelijk bij de cliënten en hun activiteiten vestigenà¢â‚¬.

Waarom specifiek een vestiging in de Verenigde Staten? Sander Bierens: à¢â‚¬Å“We hebben inmiddels vanwege de vraag van onze klanten vestigingen in Duitsland, Frankrijk en Spanje, maar we kregen steeds meer verzoeken met betrekking tot incasso‘˜s in de Verenigde Staten vanuit Europa en vice versa. En onze cliënten willen graag de incasso‘˜s via ons laten lopen zodat ze zaken kunnen doen via à©à©n vertrouwd kanaal en zij zich verzekerd weten van goede resultaten en lage kostenà¢â‚¬.
Bierens opereert in de Verenigde Staten onder de naam Bierens Commercial Collections, Inc. Steven Henriquez is aangesteld als Director US Sales. Het kantoor is gevestigd op 248 East 44th street, 2nd Floor, New York, NY 10017 USA en is te bereiken via telefoon +1-347-862-9438 of fax: +1-866-529-1024.

Over Bierens.
Bierens Incasso Advocaten is een advocatenkantoor dat toonaangevend is op het gebied van nationale en internationale B2B incasso's en werkt op basis van No Win, No Fee. Kwaliteit en het behalen van maximaal resultaat staan bij Bierens Incasso Advocaten hoog in het vaandel. Bij Bierens werken ruim 90 personen waarvan 30 (inter)nationale advocaten en juristen. Bierens Incasso Advocaten is internationaal actief en heeft naast de kantoren in Veghel en Amsterdam, ook kantoren in Dà¼sseldorf, New York, Barcelona, Parijs en binnenkort ook in Engeland en Italië. Bierens beschikt naast Nederlandse advocaten ook over Duitse, Franse, Engelse, Spaanse, Portugese, Italiaanse, Poolse en Amerikaanse advocaten en juristen. Professionals die de taal van de debiteuren perfect beheersen en uitstekend bekend zijn met de wetten, regels à©n cultuur van het betreffende land.