BIKEURBAN.NL
DE EERSTE WEBSHOP MET DE BESTE GEAR VOOR URBAN BIKERS

De fiets is meer dan een milieuvriendelijk transportmiddel alleen. Het is dà© manier om te laten zien wie je bent en waarvoor je staat. Urban biking is een lifestyle die steeds meer zelfbewuste en trendgevoelige volgers krijgt uit alle bevolkingsgroepen. Speciaal voor de Urban biker is er de webshop www.bikeurban.nl. Nederland‘˜s eerste webshop gespecialiseerd in exclusieve gear voor Urban Bikers.

Of je nu op zoek bent naar een unieke Urban Bike, de laatste Urban (fiets)kleding of trendy accessoires zoals messenger bags, bij Bike Urban vind je het allemaal. In de webshop vind je alle collecties van toonaangevende merken die je in de reguliere fietswinkel niet zult vinden.

à¢â‚¬Å“Toen toonaangevende merken als Cannondale en Specialized met speciale Urban Bikes op de markt kwamen wisten wij dat de Urban trend was gezetà¢â‚¬ vertelt Marieke de Koning, mede oprichter van de website Bike Urban. à¢â‚¬Å“Na een korte marktverkenning bleek dat er nog geen webshop is die zich exclusief richt op de moderne, trendy Urban Biker. Met Bike Urban spelen we zo in op de groeiende vraag naar hippe, onderscheidende artikelen voor de Urban Biker.à¢â‚¬

Het assortiment bestaat uit een mix van Urban Bikes, (fiets)kleding, unieke accessoires voor de fiets en de fietser zelf en er is zelfs gedacht aan de kleine Urban Bikers! Bike Urban werkt nauw samen met topmerken zoals Specialized, Cannondale, Knog, Brooks en Ortlieb. En voor de junior Urban Bikers is een ruim aanbod van de merken Radio Flyer, Early Rider, Nutcase en Bell. De komende maanden zal de webshop worden uitgebreid met de gehele collectie van Electra, Schwinn en nog vele andere merken.

Bike Urban biedt diverse, veilige betaalmogelijkheden waaronder iDEAL, creditcard en PayPal. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de bestelling op te halen in de fietswinkel in Haarlem. Daarnaast biedt Bike Urban telefonisch advies door ervaren Urban bike specialisten.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie over de webshop en/of Bike Urban, of voor hoge resolutie fotomateriaal aarzel dan niet contact met ons op te nemen:
Contactpersoon: Marieke de Koning / [email protected] / +31(0)615043299
Adres: Bike Urban, Kruistochtstraat 51, 2033 NB Haarlem

- einde bericht -