Onlangs heeft BIN, de Nederlandse importeur en leverancier van het Italiaanse Syncro System bedrijfswageninrichtingen, haar tiende dealer verwelkomd. Met de toetreding van werkplaats- en magazijninrichter Hafco uit het Zeeuwse IJzendijke is een kleine mijlpaal gehaald. Na 20 jaar ervaring met het inrichten van magazijnen en werkplaatsen heeft Hafco sinds november haar activiteiten uitgebreid met het inrichten van bedrijfswagens.

à¢â‚¬Å“We zijn blij met deze uitbreiding van ons dealernetwerk. Echter, we zijn nu pas begonnenà¢â‚¬Å“, aldus Mark van Tuijl, verantwoordelijk voor het dealernetwerk van BIN. à¢â‚¬Å“We hebben onlangs ons team uitgebreid met een extra accountmanager, die zich primair richt op het uitrollen en onderhouden van ons dealernetwerk in Nederland. Daarmee is het hele proces in een stroomversnelling gekomen. De tiende is namelijk nog lang niet de laatste, er liggen alweer enkele contracten klaar voor ondertekening en de volgende serie gesprekken is al gepland. Een selectief maar landelijk dekkend netwerk van professionele verkoop- en servicepunten is het doel waar we hard naartoe werken.à¢â‚¬

BIN, voluit Bedrijfswageninrichtingen Nederland BV, is gevestigd in Sliedrecht en Zaltbommel en heeft met haar dealers al meer dan tien jaar ervaring met het inrichten van bedrijfs- en servicewagens. Het assortiment bestaat onder meer uit laden- en kofferkasten, vakkenrekken, wielkastbekleding en werkbanken. Ook levert BIN houten betimmeringen, aluminium en rvs accessoires zoals side- en bullbars en worden bedrijfswagens beletterd.

Website: http://www.binnederland.nl/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular