(Persbericht) Binnenkort een stukje Thailand in Rijswijk.
In Rijswijk vindt op 23 en 24 oktober 2010 voor de 3e maal het Thailandfestival plaats.
Op het Thailand festival kan het publiek twee dagen lang kennismaken, beleven, voelen en proeven van al het moois wat Thailand te bieden heeft.
Niet alleen het festival is uniek, maar ook de opzet: een cultureel festival uitsluitend op Thailand gericht.
Het doel van het evenement is om mensen in een ongedwongen sfeer kennis te laten maken met de Thaise cultuur.
Geheel in Thaise sfeer wordt het festival en de Nightmarkt ingericht waar zowel traditionele Thaise food als non-food producten worden aangeboden. Beelden, meubels, wierook, handwerk, bloemen en vanzelfsprekend kan de Thaise massage niet ontbreken.
Bekende Thaise dansers, bands en andere artiesten zullen tijdens deze 2 dagen regelmatig hun spectaculaire showprogramma laten zien.
De bezoekers hoeven niet bang te zijn voor slecht weer, het wordt gehouden inde hallen van Expo Rijswijk, voorheen de Darling Market, dus heerlijk overdekt, dus ingeval van slecht weer kunt u toch genieten van dit schitterende festival.
Het festival is geopend op zaterdag van 10.00 uur tot 01.00 uur,
op zondag van 10.00 tot 21.00 uur.
Dit maal is er gekozen voor à©à©n lage toegangsprijs; € 3,00 en kinderen tot 150 cm gratis, om het festival bezoek bereikbaar te maken voor een zo groot mogelijke publiek.
Kaarten kunt u online* kopen op www.thailandfestival.nl, bij de Primera serviceshops* in heel Nederland, of gewoon aan de kassa. ( * voor deze service geldt een toeslag)
Voor meer informatie: www.Thailandfestival.nl
Of bij de Stichting Kon Thai
Rene en Sarah Terlouw
Tel: +31653-633890