Biologisch afbreekbaar kinderpotje Becopotty

Becopotty is een milieuvriendelijk kinderpotje gemaakt uit plantaardige restmaterialen van bamboe en rijst. http://www.greenjump.nl/Product/Verzorging/Luiers-en-accessoires/Plaspotje-biologisch-afbreekbaar-plastic Als je peuter zindelijk is, kun je het potje samen met hem begraven als leuk afscheidsritueel. Het potje composteert binnen drie jaar. Becopotty is al voor € 9,95 exclusief verkrijgbaar bij www.greenjump.nl , het baby- en kinderwarenhuis met de meeste eco, bio en fair trade producten.

Jaarlijks belanden er wereldwijd ongeveer 17 miljoen potjes op de afvalberg. Het duurt honderden jaren voordat deze afgebroken zijn.

Becopotty zit lekker en is hygiënisch
Het plaspotje is ergonomisch ontworpen en zit lekker. De hoge rug geeft extra steun en de spatwand aan de voorkant zorgt ervoor dat alles lekker schoon blijft. Het potje is heel sterk en duurzaam en tegelijkertijd biologisch afbreekbaar.

Becopottu materiaal
Becopotty wordt gemaakt van restafval van bamboe en rijst. Ze stampen dit fijn en voegen hier een biologische hars aan toe waardoor het zeer bruikbaar materiaal wordt.

Becopotty winnaar Innovation Award 2009
In 2009 heeft Becopotty de Silver Award gewonnen in de categorie Best New Innovation bij de Mother & Baby Awards, de Oscars van de babyindustrie die al 17 jaar uitgereikt worden.

------------------------------------------------------------

Wie is Greenjump.nl?

Greenjump.nl is gestart als dà© complete webshop met eco, bio en fair trade producten voor baby‘˜s en kinderen. De oprichters maken zich al jaren druk over de schadelijke stoffen in baby-en kinderproducten. Tijdens hun eigen zoektocht naar milieuvriendelijke en gezonde producten bleek dat deze lastig te vinden zijn.
Oprichter Goran Gagic zegt: à¢â‚¬Å“We houden daarnaast ook van mooie dingen wat het soms uitdagend maakt om biologisch te winkelen. Vanuit dat idee is Green Jump ontstaan. Met Green Jump willen we het voor ouders makkelijker maken om al die verantwoorde en tegelijkertijd leuke en betaalbare baby- en kinderspulletjes te vinden.à¢â‚¬Å“

------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Foto‘˜s en het logo zijn te downloaden via
Direct link naar het product: http://www.greenjump.nl/Product/Verzorging/Luiers-en-accessoires/Plaspotje-biologisch-afbreekbaar-plastic

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u bellen of mailen naar:
Manon Gagic +31 6 41 36 92 44
[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular