Diepenbeek, 5 september 2008 Bivolino, online leverancier van gepersonaliseerde maathemden op het internet lanceert haar nieuwe B2B platform Bivolinoservices.com. BivolinoServices staat in voor de integratie van de volledige supply chain van made-to-measure overhemden in kledingwebshops.

BivolinoServices biedt de mogelijkheid de volledige supply chain voor gepersonaliseerde overhemden te integreren in een webshop. Beginnend bij de front-end design toolkit tot aan de productie en de e-fulfilment. Het concept van process platform planning ondersteunt een ruime variëteit aan synchronisatie van design tot aan de productie. Dit wordt gerealiseerd door de collaboratieve, real-time synchronisatie van productdiensten gegenereerd door de designtoolkits. De configureerbare, interactieve, personaliseerbare en modulaire eigenschappen van het BivolinoServices platform zorgen ervoor dat het systeem een klantwinnende waarde heeft voor vele webshops.

BivolinoServices is onderverdeeld in vijf sub-services, die elk hun deel van het BivolinoServices servicepakket realiseren, namelijk consulting, Bivosoft, Linosoft, Bivotrack en manufacturing. BivolinoConsult staat in voor het delen van de jarenlange ervaring omtrent co-creation, open innovation en e-mass customization. Hierbij komen zowel IT, marketing en design aan bod. Ten tweede is er de Bivosoft service, die de personaliseerbare technologie i.v.m. de implementatie van de configurators en design toolkits verzorgt. Verder is er nog de Linosoft service die instaat voor de biometrisch digitale maattechnologie. Bivotrack realiseert de B2B klantenservice en zorgt ervoor dat de klant op elk moment kan nagaan in welk stadium zijn bestelling zich bevind. Tenslotte zorgt de BivolinoManufacturing service voor de link naar stoffenwevers -en producenten, als ook de computer aided  manufacturing (CAM).

Over Bivolino                                                                                                                                                   Bivolino.com ontstond in 1998 uit de wens om te voldoen aan individuele modebehoeften. Steunend op meer dan 50 jaar vakkennis is het de visie van Bivolino te beantwoorden aan alle persoonlijke behoeften en wensen op gebied van mode. Dankzij internet en de revolutionaire personaliseerbare technologie Bivosoft࢑ž¢  en de gepatenteerde maattechnologie Linosoft࢑ž¢ kan Bivolino de mogelijkheid bieden om eigen stijl te combineren met een unieke biometrische maatvoering.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular