London 3 december 2008, De overhemden die met hulp van BivolinoServices op maat online zijn te bestellen bij o.a. Marks & Spencer, zijn stukken beter dan die van concurrent 40 Savile Row. Savile Row shirts zijn dan ook nog eens vijf keer duurder dan een M&S shirt.

Dit stelt de Britse consumentenorganisatie, Which? Op basis van een producttest. Which? legde drie online diensten voor made-to-measure shirts onder de loep en keek daarbij naar de passendheid en het draagcomfort van de overhemden. De opvallende uitkomst was voer voor Britse media, waaronder The Daily Telegraph.

Het overhemd dat voor 30,90 Engelse pond op Marksandspencer.com te bestellen is, scoorde 16 van de maximaal haalbare 20 punten. Het hemd van het chique Londense 40 Savile Row, dat voor 165,50 pond wordt verkocht, scoorde slechts 7 punten.

Marks & Spencer, dat onlangs aankondigde internationaal te gaan bezorgen, maakt voor zijn maatoverhemdservice gebruik van BivolinoServices. De dienst van het Belgische bedrijf biedt webshops (otto-group, WE international, 3Suisses) de mogelijkheid het volledige productieproces voor gepersonaliseerde overhemden te integreren in hun eigen webplatform.