BL Sign Groep, waartoe o.a. Bosman Letters & Reklame, Businessvlaggen.nl, BL Signshop en Signletters behoren, is onlangs een nieuwe activiteit gestart.
Met Logotextiel.nl wordt een volgende stap gezet in het streven naar à¢â‚¬Å“compleet logo management voor bedrijven en organisatiesà¢â‚¬.

Logotextiel verzorgt alle soorten kleding waarop een (bedrijfs-club-organisatie) logo zichtbaar wordt. En past dus zeer goed bij de andere activiteiten van de BL Sign Groep. Erik Wurpel (directeur-eigenaar): à¢â‚¬Å“Met o.a. Bosman Letters & Reklame (de oudste signmaker van het land), Businessvlaggen.nl en Signletters dekken we al een zeer groot gedeelte van de behoeften van onze klanten af. Toch zijn er nog een paar witte vlekken, die we graag de komende jaren in willen vullen. Eà©n daarvan is bedrijfskleding. We zien teveel bedrijven en organisaties die verschillen hebben in hun huisstijl-uitingen. Dat werkt verwarrend en i.p.v. versterkend vaak juist niet effectief. Aangezien wij een geavanceerd automatiseringssysteem hebben, waarbij we alles op het gebied van huisstijl bewaken, kunnen we hier de klanten goed van dienst zijn.à¢â‚¬
Mede-eigenaar Ronald Vermeulen vult aan: à¢â‚¬Å“Door onze omvang en jarenlange ervaring zijn we in staat gunstig in te kopen en te produceren. En dit schaalvoordeel spelen direct door aan onze klanten. Daardoor ontstaat de optimale prijs-kwaliteit verhouding. Zo doen wij dat met vlaggen, spandoeken, gevelreclame en bewegwijzering. En zo gaan we dat nu dus ook doen met bedrijfskleding.à¢â‚¬

De introductie vindt plaats vlak voor het WK 2010 in Zuid Afrika en vandaar dat gestart wordt met WK fan-shirts met eigen opdruk?
Bij www.logotextiel.nl kunt u uit verschillende modellen shirts/polo‘˜s kiezen. Met aan de voorkant een opdruk die u vanaf de website kunt kiezen. En op de achterkant naar uw eigen keuze, een logo of een tekst.
Ook zijn er verschillende WK caps te koop in allemaal verschillende modellen.

Meer informatie over de BL Signgroep? Kijk op www.blsign.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular