Zoetermeer, 2 december ´09 - Toonaangevende e-mail marketing service provider Blinker is met een groei van 1007 procent ten opzichte van 2004 170e geworden in de Deloitte Technology Fast500 EMEA 2009. Deze ranking betreft de 500 snelst groeiende technologie bedrijven in Europa, het Midden Oosten en Afrika, gebaseerd op de groei over een periode van vijf jaar. De Technology Fast 500 EMEA 2009 Award ceremonie werd gehouden op 24 november in de Chelsea Football Club in Londen.

Blinker is als ESP actief voor ruim 1200 organisaties in Nederland en daarbuiten. Online communicatie wordt steeds belangrijker en daarom wil Blinker organisaties helpen online succes te boeken. Dit succes kan worden behaald met een complete, betrouwbare en gebruiksvriendelijke e-mail marketingoplossing: MailPlus. Blinker is de afgelopen jaren zowel intern als extern sterk gegroeid en geprofessionaliseerd en dit is beloond met een 170e plaats in de Fast 500.

Blinker international
à¢â‚¬Å“Deel uitmaken van de 500 snelst groeiende technologiebedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika is een indrukwekkende prestatie. We prijzen Blinker met een fenomenaal groeipercentage van 1007 procent over de laatste vijf jaarà¢â‚¬, aldus Deloitte-partner David Halstead, verantwoordelijk voor het Fast 500 EMEA programma. à¢â‚¬Å“Deze positie in de Fast 500 is een erkenning voor onze activiteiten de laatste jaren. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en geeft een extra motivatie om te blijven groeien. Wij streven ernaar dat iedere (potentiële) marketeer ons als beste e-mail service provider ziet met het meest gebruiksvriendelijke product en de beste service. Daarbij hebben we heel Europa in beeld als afzetmarktà¢â‚¬, aldus commercieel directeur Paul Neuteboom.

De Deloitte Technology Fast 500
Winnaars van de Nederlandse Technology Fast 50 doen automatisch mee aan de EMEA Technology Fast 500. Een verkiezing, waaraan circa 23 landen uit Europa, het Midden Oosten en Afrika deelnemen. Net als bij de Nederlandse Fast 50, waar Blinker als 23e eindigde, wordt de ranking in de EMEA 2009 gebaseerd op het percentage omzetgroei over de laatste vijf jaar. Bovendien moeten het technologiebedrijven zijn waar zelfontwikkelde technologie voor een substantieel deel bijdraagt aan de omzet. Blinker realiseerde in deze periode een groei van meer dan 1007 procent. Gemiddeld groeiden de bedrijven van de EMEA Fast 500 met 1470 procent.

Over Blinker
Blinker is een e-mail marketing service provider en biedt e-mail marketingoplossingen aan onder de naam MailPlus. Momenteel maken ruim 1200 organisaties in Nederland gebruik van MailPlus en zijn er ruim 80 business partners die MailPlus inzetten voor hun klanten. Blinker werkt onder andere voor: Randstad, BCC, Dixons, Gemeente Den Haag en Politie Drenthe. Kijk voor meer informatie op www.blinker.nl of bel naar 079 363 70 60.