Toonaangevende e-mail marketing service provider Blinker is met een omzetgroei van 1007 procent ten opzichte van 2004 23e geworden in de Deloitte Technology Fast50 2009. Dit is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Benelux. Donderdag 29 oktober vond de feestelijke uitreiking plaats in The Talent Factory te Den Bosch.

Blinker is als ESP actief voor meer dan 1000 organisaties in Nederland en daarbuiten. Online communicatie wordt steeds belangrijker en daarom wil Blinker organisaties helpen online succes te boeken. Dit succes kan worden behaald met een complete, betrouwbare en gebruiksvriendelijke e-mail marketingoplossing: MailPlus. Blinker is de afgelopen jaren zowel intern als extern sterk gegroeid en geprofessionaliseerd en dit is beloond met een 23e plaats in de Fast50. à¢â‚¬Å“We zijn zeer trots op deze positie. We doen er alles aan om onze klanten succesvol te maken met behulp van e-mail marketing. De interne klanttevredenheidsonderzoeken tonen ook wel aan dat we goed bezig zijn, maar zo‘˜n verkiezing van buitenaf toont het succes weer vanuit een heel ander perspectiefà¢â‚¬, aldus algemeen directeur Marc Schussler.

Blinker beter op de kaart
Deze positie zal Blinker helpen e-mail marketing nog beter op de kaart te zetten en de persoonlijke positionering van Blinker in de markt te verstevigen. Blinker is enorm blij met en trots op de inzet van alle Blinkers. à¢â‚¬Å“Deze nominatie is een erkenning voor onze activiteiten de laatste jaren. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en blijven groeien. Onze experts hebben het mogelijk gemaakt dat Blinker deze positie in de Fast50 heeft bereikt. Deze 23e plaats is een grote stimulans om onze activiteiten nog verder te verbeteren en uit te breidenà¢â‚¬, aldus commercieel directeur Paul Neuteboom.

De Deloitte Technology Fast50
De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven. De Technology Fast50 viert dit jaar haar tienjarige jubileum. In het kader hiervan is het speelveld vergroot en nemen naast Nederlandse bedrijven, ook bedrijven uit België deel aan de verkiezing. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2004 - 2008). De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologie segmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech.

Over Blinker
Blinker is een e-mail marketing service provider en biedt e-mail marketingoplossingen aan onder de naam MailPlus. Momenteel maken meer dan 1000 organisaties in Nederland gebruik van MailPlus en zijn er ruim 70 business partners die MailPlus inzetten voor hun klanten. Blinker werkt onder andere voor: Randstad, BCC, Dixons, Gemeente Den Haag en Politie Drenthe. Kijk voor meer informatie op www.blinker.nl of bel naar 079 363 70 60.

Website: http://www.blinker.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular