(Persbericht) Zoetermeer, 29 november ‘˜10 - E-mail marketing service provider Blinker is met een groei van 710 procent ten opzichte van 2005 250e geworden in de Deloitte Technology Fast500 EMEA 2010. Deze ranking betreft de 500 snelst groeiende technologie bedrijven in Europa, het Midden Oosten en Afrika, gebaseerd op de groei over een periode van vijf jaar. De uitreiking van de Technology Fast 500 EMEA 2010 Award ceremonie werd gehouden op 25 november in Londen. Blinker wist de afgelopen vijf jaar een omzetstijging te realiseren van 710 procent.

De succesvolle 34e plaats in de Fast 50 bleek een goede garantie voor een mooie positie in de Deloitte Technology Fast 500. à¢â‚¬Å“Voor het tweede achtereenvolgende jaar deel uitmaken van de top 500 snelst groeiende technologiebedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika is een prachtige prestatie. De e-mail marketingindustrie, alsmede Blinker, ontwikkelt zich sterk en wordt elk jaar professioneler. Daarom heb ik goede hoop dat we er volgend jaar weer bij kunnen zijn. Muchos kudos aan heel het Blinker team!à¢â‚¬, aldus commercieel directeur Paul Neuteboom.

De Deloitte Technology Fast500
Winnaars van de Nederlandse Technology Fast 50 doen automatisch mee aan de EMEA Technology Fast 500. Dit is een competitie, waaraan circa 25 landen uit Europa, het Midden Oosten en Afrika deelnemen. Net als bij de Nederlandse Fast 50, waar Blinker dit jaar als 34e eindigde, wordt de ranking in de EMEA 2010 gebaseerd op het percentage omzetgroei over de laatste vijf jaar. Bovendien moeten het technologiebedrijven zijn waar zelfontwikkelde technologie voor een substantieel deel bijdraagt aan de omzet.

Over Blinker
Blinker is een e-mail marketing service provider en helpt organisaties om e-mail marketing succesvol in te zetten. Dit doet Blinker met de krachtige en gebruiksvriendelijke e-mail marketingoplossing MailPlus en een breed scala aan diensten. Diensten zoals e-mail marketingadvies, ontwerp van e-mail & landingspagina, database analyse, het inrichten van event based marketingcampagnes en maatwerk. Het is onze passie om uw organisatie te helpen om van prospects klanten te maken en de loyaliteit van die klanten vast te houden. Blinker werkt voor meer dan 1.500 organisaties, waaronder Ziggo, BCC, Politie, gemeenten, Hogeschool Rotterdam, Alice, Astmafonds, Conrad, Dixons, Intratuin en ManPower. Kijk voor meer informatie op www.blinker.nl of bel 079 363 70 60.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular