(Persbericht) Zoetermeer, 8 oktober '10 - E-mail marketing service provider Blinker is met een groei van 710 procent ten opzichte van 2005 34e geworden in de Deloitte Technology Fast50 2010. Dit is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Benelux. 7 oktober vond de feestelijke uitreiking plaats in het Evoluon te Eindhoven.

Blinker is vorig jaar met een groei van 1007 procent ten opzichte van 2004 ook al beloond met een 23e plaats in de Deloitte Technology Fast50 2009. "Het is natuurlijk geweldig om te zien dat we voor het tweede jaar in de Fast50 staan. Een groot compliment voor het hele team en we gaan er gewoon nog een jaar aan vastplakken.", vertelt commercieel directeur Paul Neuteboom. "Omdat onze markt en Blinker als bedrijf steeds volwassener worden, zal dat nog een grote uitdaging zijn. Desalniettemin staan we er ook in 2010 weer heel goed voor en hebben we grootse plannen voor 2011."

Deloitte Technology Fast50
De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2005 - 2009). Om zich te kwalificeren, moeten bedrijven minimaal een groei van 400 procent hebben gerealiseerd.

Over Blinker
Blinker is een e-mail marketing service provider en helpt organisaties om e-mail marketing succesvol in te zetten. Dit doet Blinker met de krachtige en gebruiksvriendelijke e-mail marketingoplossing MailPlus en een breed scala aan diensten. Diensten zoals e-mail marketingadvies, ontwerp van e-mail & landingspagina, database analyse, het inrichten van event based marketingcampagnes en maatwerk. Het is onze passie om uw organisatie te helpen om van prospects klanten te maken en de loyaliteit van die klanten vast te houden. Blinker werkt voor meer dan 1.500 organisaties, waaronder Ziggo, BCC, Politie, gemeenten, Hogeschool Rotterdam, Alice, Astmafonds, Conrad, Dixons, Intratuin en ManPower. Kijk voor meer informatie op www.blinker.nl of bel 079 363 70 60.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular