Zoetermeer, 8 oktober Blinker kondigt de lancering aan van een innovatieve re-mail marketingkoppeling in samenwerking met Nedstat. Naar aanleiding van de behoefte van een aantal gemeenschappelijke klanten van Blinker en Nedstat, hebben beide bedrijven besloten de handen ineen te slaan en een koppeling te maken tussen de applicaties MailPlus en Sitestat. Met de toevoeging van Live Segmentation aan de ´Ring´ van Nedstat, kunnen online marketeers zich specifiek richten op het succesvoller maken van campagnes en aanzienlijk hogere conversies bereiken.

De desbetreffende koppeling bestaat uit de zogenoemde ´Ring´. De naam Ring is ontstaan uit het feit dat het e-mail marketingproces circuleert. De nieuwe filter in Live Segmentation maakt het mogelijk direct in te zoomen op het gedrag van website bezoekers die een specifieke e-mail of re-mail hebben ontvangen. Het stelt de marketeer in staat vervolgacties te ondernemen en in te spelen op specifieke voorkeuren en de inhoud van de re-mail toe te spitsen op hun gedrag.

Inspelen op bezoekersgedrag
Aan de hand van het bezoekersgedrag uit een e-mailing kan geanalyseerd worden welke stappen de bezoekers hebben genomen op de website, om zodoende de volgende e-mail (ook wel re-mail genoemd) af te stemmen op het gedrag van de klant. Met Sitestat´s re-mail wizard kan men gemakkelijk een segment selecteren en deze wordt automatisch klaargezet in MailPlus. Op deze manier kan de marketeer zijn klanten gerichter benaderen met speciale actiemails of specifieke content. De resultaten van alle mailings, inclusief de conversieverhoging van re-mailings, worden direct getoond in Sitestat. Dit biedt de gebruikers waardevolle kennis voor toekomstige campagnes.

Achtergrond Blinker en Nedstat
Blinker ondersteunt als toonaangevende e-mail marketing service provider meer dan 1000 organisaties in Nederland met MailPlus. MailPlus is een webbased e-mail marketingoplossing waarmee bedrijven op professionele wijze e-mail marketing kunnen uitvoeren. Nedstat is Europees marktleider in website analytics en biedt producten en diensten om het rendement van online communicatie te verbeteren.

Neem voor meer informatie over Blinker en de koppeling met Nedstat contact op met Stefan Roelen, via 079 363 70 60 of ga naar www.blinker.nl.

Website: http://www.blinker.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular