Zoetermeer, 20 april 2010 - De nieuwe versie van de oplossing MailPlus van e-mail marketing service provider Blinker is op zaterdag 17 april jl. live gegaan. Blinker brengt in deze release een aantal innovatieve features en voert diverse verbeteringen door. De belangrijkste wijziging in deze release is de nieuwe e-mail & web editor, genaamd: à¢â‚¬Å“BrightEdità¢â‚¬. Alle 1200 organisaties die MailPlus gebruiken, werken vanaf nu met de nieuwste versie van MailPlus.

De belangrijkste wijzigingen in de vernieuwde versie van MailPlus zijn achtereenvolgens: BrightEdit, social media integratie, standaard dynamische content in MailPlus Campaigns en meer campagne managementfuncties. De meeste moeite is gestoken in het ontwikkelen van de nieuwe editor. à¢â‚¬Å“We zijn helemaal opnieuw begonnen. Het meest tijdrovende onderdeel van e-mail marketing is het opstellen van de e-mail en bijbehorende landingspagina", aldus Marc Schussler, algemeen directeur van Blinker. "Het is dus zaak om de editor echt heel simpel te houden zonder in te leveren aan functionaliteit. Dat hebben we gedaan en het resultaat mag er zijn.à¢â‚¬ De werking van BrightEdit is zeer intuïtief, flexibel en werkt volledig met drag & drop-functies.

Social media
Het is nu ook mogelijk om social media in e-mail nieuwsbrieven en op landingspagina‘˜s te integreren. Hiermee kunnen ontvangers van e-mailings interessante artikelen direct doorplaatsen op de belangrijkste social networks Hyves, Twitter, Facebook en LinkedIn. Alle kliks op de social media-links worden vastgelegd in MailPlus.

Dynamische content
Gebruikers van de geavanceerde e-mail marketingoplossing MailPlus Campaigns hebben de mogelijkheid om dynamische content in e-mailings, automatische e-mail campagnes en op landingspagina‘˜s toe te passen. Dynamische content houdt in dat men op basis van profielen een e-mail kan verzenden dat afgestemd is op de ontvangers.

Over Blinker
Blinker is een e-mail marketing service provider (ESP) en stelt organisaties in staat om e-mail marketing succesvol in te zetten. Blinker is actief voor meer dan 1200 organisaties en steunt hen met de e-mail marketingoplossing MailPlus, e-mail marketingkennis en diensten. Blinker helpt marketing- en communicatieprofessionals snel, eenvoudig en kwalitatief hoogwaardig te communiceren met hun doelgroepen. Kijk voor meer informatie op http://www.blinker.nl/springrelease of neem contact op via 079 - 363 70 60.