Zoetermeer, 26 april '10 - E-mail marketing service provider Blinker is sindskort referral partner van Return Path. Return Path heeft al jaren ervaring met het ontwikkelen van de beste e-mail deliverability producten en diensten. Als partner kan Blinker zijn klanten certificeren voor het Safe Sender en Certified Sender programma van Return Path. Gecertificeerde klanten krijgen hiermee een betere toegang tot de inbox van hun ontvangers.

E-mail marketing draait niet alleen om het verzenden van e-mails, maar juist om het afleveren van e-mails in de inbox van de ontvanger. Het populaire Certified Sender programma van deliverability specialist Return Path speelt hierop in. Return Path heeft de afgelopen jaren een whitelist opgebouwd die zorgt voor uitstekende aflevering in 1,3 miljard inboxen wereldwijd. ISP‘˜s als Hotmail en Yahoo, maar ook spamfilters als SpamAssassin en Cloudmark, controleren de whitelist om e-mails een voorkeursbehandeling te geven.

Voordelen certificatie
De reputatie van een e-mail verzender is van cruciaal belang. Met name voor organisaties met grote B2C e-mail bestanden, dus veel Hotmail-adressen, is het zaak om aflevering goed op orde te hebben. Juist daar loont het om zoveel mogelijk e-mails in de inbox van de ontvanger te laten landen. Een e-mail kan nu eenmaal alleen geld opleveren als de e-mail zichtbaar is. Eenmaal gecertificeerd, ervaren klanten in Hotmail een betere aflevering, worden afbeeldingen direct getoond en zijn links direct geactiveerd. Hierdoor verbetert de e-mail deliverability tot wel 40%. Meer informatie over e-mail aflevering is te vinden op www.blinker.nl/deliverability

Over Blinker
Blinker is een e-mail marketing service provider en stelt organisaties in staat om e-mail marketing succesvol in te zetten. Blinker is actief voor meer dan 1200 organisaties en steunt hen met de e-mail marketingoplossing MailPlus, e-mail marketingkennis en diensten. Blinker helpt marketing- en communicatieprofessionals snel, eenvoudig en kwalitatief hoogwaardig te communiceren met hun doelgroepen. Kijk voor meer informatie op www.blinker.nl of bel 079 -363 70 60.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular