Nieuwkoop, 24 juni 2009 Arubaans Nederlands designers duo Greg en Cora presenteren exclusieve blouses en kaftans collectie onder de naam à¢â‚¬à…“ Luxury Blouses & Caftans by Laurisa.

De designers Cora en Greg staan bekend als ontwerpers van Couture evening gowns, Japonnen, red carpet dresses en missenkleding.

Het is bijzonder te noemen dat Cora en Greg speciaal voor de zomer een pràªt àƒÆ’  porter collectie hebben uitgebracht. Hiermee komen ze de trouwe Clientà¨le tegemoet die in de zomer gezien willen worden in een Laurisa.

De collectie is ontworpen gebruikmakend van kleurige hoogwaardige zijden stoffen. De collectie is een limited edition waardoor de exclusiviteit gewaarborgd blijft.
De designers Cora en Greg hebben gekozen de collectie te presenteren in het pand van Rosa underwear te Nieuwkoop.

De collectie past in het concept van de modieuze badkleding waarmee de Kaftans en Blouses kunnen worden gedragen. De blouses kleden de vrouw van het strand tot aan het terras en zullen genoeg "feminine amazing" momenten doen beleven.

OVER LAURISA
Laurisa is een Couture label dat zich sinds 2006 heeft gespecialiseerd in
het ontwerpen van mooie vrouwelijke kleding waarbij hoogwaardige materialen
worden gebruikt. Naast het ontwerpen en vervaardigen van kleinschalige collecties (haute couture) in opdracht van de klant heeft Laurisa een eigen collectie onder de naam Laurisa Inspired. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel dus betreft het een label in het hogere segment. De collecties worden in kleine oplages vervaardigd waardoor exclusiviteit gewaarborgd is.

Contact informatie:
Laurisa Inspired
Greg Robles de Medina

Tel. +31 (0) 6 16202522
[email protected]
http://www.laurisa.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular