PERSBERICHT

BlueCielo benoemt Luuth van der Scheer tot CEO
Voormalig CEO Martijn Janmaat verantwoordelijk voor Latijns-Amerika

Rijswijk, februari 2010 BlueCielo ECM Solutions, multinationaal producent van Engineering Content Management (ECM)-software, heeft Luuth van der Scheer (54) benoemd tot CEO. Martijn Janmaat, grootaandeelhouder en voormalig CEO, gaat zich als directeur volledig concentreren op de markt in Brazilië en de rest van Latijns-Amerika.

Van der Scheer was van 1999 tot 2007 algemeen directeur bij het aan de Euronext genoteerde bedrijf HITT NV. Onder zijn leiding wist het bedrijf de omzet te verdubbelen, van €15 naar €30 miljoen. Sinds 2007 was hij bedrijfsstrategisch adviseur en interim-manager. Van der Scheer begon zijn carrià¨re bij Hoogovens, inmiddels bekend als Corus. Hier bekleedde hij diverse leidinggevende functies.

Martijn Janmaat heeft het bedrijf sinds juni 2005 geleid, gedurende een fase van succesvolle strategische herpositionering en snelle groei. Hij heeft besloten de verantwoordelijkheden van het bedrijf over te dragen, om zo de strategische groei in Latijns-Amerika te leiden.

Over BlueCielo ECM Solutions
BlueCielo ECM Solutions levert geïntegreerde Engineering Content Management oplossingen aan verschillende bedrijfstakken, waaronder energie- en nutsbedrijven, de olie- en gasindustrie, de petrochemische industrie, de farmaceutische industrie en de procesindustrie BlueCielo heeft ruim 25 jaar bedrijfservaring en meer dan 250.000 gebruikers in wereldwijd meer dan 50 landen. Het bedrijf heeft kantoren in Brazilië, Duitsland, Nederland, Rusland, het Verenigd Koninkrijk en de VS, en beschikt over een uitgebreid wereldwijd netwerk van ervaren zakelijke partners. BlueCielo biedt wereldwijde, hoogwaardige service en ondersteuning voor haar sofwareoplossingen InnoCielo Meridian Enterprise, InnoCielo ImandrA for IBM FileNet, en InnoCielo TeamWork. Zie voor meer informatie http://www.bluecieloecm.com,

Voor meer informatie:
BlueCielo
Tom Pappas, marketing directeur
Telefoon: 070 - 4133700
e-mail: [email protected]
NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Presscom
Madeleine Kok
e-mail: [email protected]
telefoon: 030-6051415