Smart Fire Systems is een sterke Nederlandse distributeur en leverancier van innovatieve en betrouwbare blussystemen. Een brand is à©à©n van de grootste veroorzakers van downtime binnen uw primaire bedrijfsprocessen. Onze missie is het om betrouwbare brandbeveiliging oplossingen op een hoog niveau te bieden voor toepassing in 24x7 geautomatiseerde ICT, Telecom, Infra PLC, Traffic, laboratoria en productie omgevingen om grote gevolgschade door brand te voorkomen en te beperken. Brandbeveiliging is een belangrijk punt van aandacht. U streeft naar de meest optimale continuà‘—teitsbeveiliging tegen de meest gunstige investering. Met onze ondersteuning, expertise, goede bereikbaarheid en de snelle levertijden wordt uw project een succes... !

Niemand kan voorspellen wanneer zich een brand in een computerruimte, een serverkast of andere kritische omgeving zich voordoet. De kosten tengevolge van een brand zijn moeilijk te initiëren omdat de omvang van de te verwachten schade vooraf niet bekend is. Bij een twee uren durende uitval van een centrale ICT omgeving van een onderneming waar circa 80 mensen werkzaam zijn bedraagt de schade voor 2 niet productieve uren € 9.600. In dit bedrag is geen productie verlies, hardware schade, de gemiste orderintake, eventuele vervanging van uw kostbare glasvezel netwerk bekabeling en het opnieuw inrichten van uw ICT netwerk topologie opgenomen. Wanneer uw bedrijf een centrale hoofdkantoor groothandel, verkoop, warehouse of distributie functie voor meerdere vestigingen in Nederland en daarbuiten faciliteert dan zijn de kosten door het uitvallen van uw ICT, Telecom of productie infrastructuur met het genoemde bedrag te verveelvoudigen. Met een automatisch blussysteem blijft uw uitval minimaal.

Onze voordelige blussystemen voor serverracks, patchkasten en behuizingen voorkomen preventief langdurige uitval door brand in centrale en decentrale computerruimte omgevingen en dan met name in open en gesloten behuizingen waarin al uw kostbare hoogwaardige ICT en Telecom apparatuur is ondergebracht. Ten opzichte van het hierboven genoemde schadebedrag bedraagt de investering bij de aanschaf van een van onze preventieve dedicated kastblussystemen slechts 15 tot 20% van € 9.600,- ...

De investering in een automatisch blussysteem is laag vergeleken met het verlies aan onroerend goed, data, imago, kostbare computersystemen of soms zelfs werkgelegenheid waaraan een brand ten grondslag kan liggen. Door de aanwezigheid van een automatisch blussysteem blijven onverwachte bedrijfsonderbrekingen minimaal, uw data opslag is blijvend beschermd en personeel blijft up en running.

Heeft u vragen, wij zijn u van dienst,

Mvg, Smart Fire Systems