Persbericht Boekenkaften.nl

Laren, 31 augustus 2009

Boekenkaften.nl, dà© oplossing voor het kaften van boeken zonder kaftpapier.

De Cadeau Post BV uit Laren is deze zomer een nieuw service gestart, Boekenkaften.nl.

Het eind van de zomervakantie is in zicht, ook voor de middelbare scholieren starten deze weken de scholen weer.

Aan het kaften van de schoolboeken is geen ontkomen. Niet iedereen verheugt zich op deze klus. Bovendien is het kaften van boeken met kaftpapier tijdrovend.

Boekenkaften.nl heeft hiervoor dà© oplossing: kaft je boeken met boekenkaften van rekbare stof, een super oplossing voor iedereen die een hekel heeft aan het kaften van boeken met kaftpapier.

Geen schaar en plakband meer nodig, het kaften van je boeken is in no time gebeurd. Je boeken zijn beter beschermd dan met kaftpapier, dus minder kans op beschadigingen en dus minder kans op een boete aan het einde van het schooljaar. En zijn ze vies? Dan doe je ze gewoon in de wasmachine.

Door de rek die er in de stof zit, passen deze boekenkaften om heel veel verschillende formaten boeken. En heb je boeken met een zacht kaft? Ook geen probleem, bestel er per boek een set hard kartonnen kaften bij.

Boekenkaften.nl heeft rekbare boekenkaften in top kleuren en chille prints (´Sport´, ´Classes´, ´Zebra´ en ´Jeans´), dus voor ieder wat wils. Bestellen kun je via de website www.boekenkaften.nl. In deze drukke kaftweken probeert Boekenkaften.nl alle bestellingen die voor 15.30 uur geplaatst zijn, nog dezelfde dag te versturen, zodat je je bestelling meestal al binnen een dag in huis hebt.

Boekenkaften.nl is een onderdeel van De Cadeau Post BV
Postbus 374
3740 AJ BAARN
KvK nummer: 31044472
E [email protected]

-------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie:
Boekenkaften.nl is een nieuwe service van De Cadeau Post BV uit Laren (andere services van De Cadeau Post BV zijn Ooievaarspost.nl (sinds 1994) en Champagnepost.nl).
Postbus 374, 3740 AJ BAARN, KvK 31044472.
Voor meer informatie en/of fotomateriaal:
Contactpersoon: Berbel Emmens (T 06 26 54 01 39) of via [email protected]

Website: http://www.boekenkaften.nl