Almere, 29 oktober 2007 – Een bonus in geld motiveert bijna de helft van de werknemers (47 procent) het meest. Dit blijkt uit de onlangs afgesloten poll van Unique Uitzendburo. In totaal gaven meer dan 2350 respondenten antwoord op de vraag: Wat motiveert jou het meest?  

Bijna 22 procent van de respondenten gaf aan extra gemotiveerd te raken als er sprake is van doorgroeimogelijkheden binnen een organisatie. Ook het uitspreken van waardering blijkt voor veel werknemers (21 procent) belangrijk te zijn. Veel minder vaak worden werknemers gestimuleerd door een bonus in de vorm van vrije dagen (5 procent), een bonus in de vorm van cadeaus (2 procent) of een personeelsuitje (2 procent).

Over Unique

Unique Nederland is een uitzendorganisatie met een landelijk netwerk van meer dan 90 vestigingen, voornamelijk gericht op de bemiddeling van kantoormedewerkers. Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen. De aandacht voor de persoon staat daarbij altijd centraal. Voor ondernemers en managers is Unique nadrukkelijk een partner voor personeels- en HR Management. Voor een aantal specifieke branches en functies zijn verschillende labels actief met gespecialiseerde diensten waaronder Call Team, Finance, Medicum, Multilingual Services en Public. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl.

Meer informatie:

Marcommit PR

Monique Visser

Tel. 035-5822730 / 06-46182796

E-mail: [email protected]