Bookfriesland.nl biedt als eerste een verzameld overzicht van vakantiehuizen, huurboten en overnachtingen van meer dan 70 regionale aanbieders in Friesland. De verwachting is dat dit aantal voor het eind van het jaar boven de 400 aanbieders uit zal komen. In totaal biedt bookfriesland.nl nu al meer dan 10.000 vakanties in Friesland.

Voor de aanbieders werkt bookfriesland.nl op basis van no-cure no pay: er zijn geen entreekosten, geen jaarlijkse bijdragen of andere kosten. Men betaalt slechts waneer er geboekt wordt. De commissie bedraagt 10,4 procent en is daarmee de laagste in Nederland.

 

Bookfriesland.nl maakt het met name voor kleinere ondernemers én particulieren eenvoudiger hun aanbod professioneel te presenteren en online boekbaar te maken. Zonder investeringen op het gebied van software of marketing via bijvoorbeeld Marktplaats en Adwords wordt een groot publiek bereikt in binnen- én buitenland. De ondernemer lift mee op het succes van bookfriesland.nl.

 

“We boren een nieuwe markt aan: een verzameld en gevarieerd aanbod én de volledige afhandeling. Complete informatie met altijd actuele beschikbaarheid. Daarnaast zien we nog volop mogelijkheden voor arrangementen, maar ook willen we het aanbod van bijvoorbeeld attracties en musea op onze sites.”, aldus Jos Snijders Blok, initiatiefnemer van bookfriesland.nl.

Consumenten betalen bij bookfriesland.nl geen reserveringskosten. “We volgen de consument die veel service verwacht voor minder geld. De consument wil kunnen kiezen uit een ruim en transparant aanbod en prijzen kunnen vergelijken. Men is best bereid te betalen voor een mooi vakantiehuis en een goede boot, maar minder voor alle zaken eromheen. Bookfriesland.nl wil – met name straks op nationaal niveau – de massa creëren die dat mogelijk maakt.”

Meer informatie vindt u op www.bookfriesland.nl

 

bron:bookfriesland.nl