(Persbericht) Benieuwd hoe een goed boek de wereld verbetert?

Kom dan op zaterdag 19 november tussen 13.00 en 17.00 uur naar Books 4 Life in de Tooropstraat 117 in Nijmegen. De middag zal in het teken staan van à¢â‚¬Å“werken aan een betere wereldà¢â‚¬. In de loop van de middag kunt u verschillende workshops volgen of eens snuffelen tussen de tweedehands boeken. Als grande finale maakt Books 4 Life bekend hoeveel geld de verkoop van tweedehands boeken voor het goede doel dit jaar heeft opgeleverd.

Books 4 Life zamelt tweedehands boeken in en verkoopt deze voor een zacht prijsje via zes winkels in Nederland. Negentig procent van de opbrengst gaat naar goede doelen: de helft voor een doel dat iedere winkel zelf kiest en de andere helft is voor Amnesty International en Oxfam Novib.

De uitreiking vindt plaats in de jongste Books 4 Life winkel. De vestiging in Nijmegen is in november exact een jaar open. Als onderdeel van het programma zullen drie kleinschalige goede doelen een pitch presenteren om in aanmerking te komen voor de Nijmeegse opbrengst.

Het belooft een spectaculaire middag te worden! Toegang is gratis en de winkel is open. Iedereen die interesse heeft in een betere wereld en/of een goed boek, is dan ook van harte welkom.

Wat: Uitreiking Jaaropbrengst Books 4 Life Nijmegen met verschillende workshops
Waar: Tooropstraat 117 in Nijmegen
Wanneer: 19 november 2011
Hoe laat: 13.00 - 17.00
Kosten: gratis

Voor meer informatie kunt u terecht op www.books4life.nl.