Delft 10 juli 2009:

Booster Juice is de snelgroeiende ´healthy Fast-Food´ keten uit Canada met momenteel 250 vestigingen. Na Canada, de Verenigde Staten, Dubai, India en Saudi Arabie is ons land aan de beurt om bekend te raken met de hippe en trendy Smoothie & Juicebar formule. Binnenkort denkt iedereen in Nederland bij een Smoothie aan Booster Juice!

Smoothie = Booster Juice
In tegenstelling tot alle bekende, maar minder gezonde Fast Food ketens richt Booster Juice zich op de gezonde en natuurlijke voeding van tegenwoordig. Voeding die hoort bij een hedendaagse gezonde en actieve levensstijl. Alle geleverde producten worden ter plekke vers bereid en als "pick up and go" verkocht.
à¢â‚¬à…“Wij vinden het belangrijk om een open en eerlijke sfeer te creëren, met eerlijke en verse producten. Klanten mogen zien wat er gebeurt en wat er precies allemaal in hun smoothie of sapje gaat. Het is tegelijk ook een soort beleving wat wij aan onze klanten willen meegeven als ze bij ons de winkel binnenlopen aldus Rogier Dekker, mede- eigenaar Booster Juice.
Bij Booster Juice draait het om de ´Smoothies´, een combinatie van o.a. 100% vers fruit, natuurlijke sorbet, vruchtensappen en magere yoghurt met daaraan toegevoegd de ´Boosters´. Boosters zijn voedingsupplementen die worden toegevoegd aan de Smoothie. Bijvoorbeeld de Warrior booster voor een betere weerstand of de GO Girl booster voor extra calcium. Daarnaast worden er ook vers bereidde, panini´s, wraps en andere ´Healthy Products´ verkocht. Zo biedt Booster Juice bijvoorbeeld Wheatgrass (Tarwegras), Acai (Brazilian Power Berry) en Matcha Green Tea. Deze superfoods zijn rijk aan anti oxidanten en geven je lichaam weer gezonde energie.
Dat de producten van Booster Juice populair zijn blijkt wel uit het feit dat er elk jaar ongeveer 40 winkels bijkomen!

Delft krijgt de Europese primeur
Delft, een stad die bekend staat om haar historische binnenstad. TU Delft, de vele musea, het Delfts Blauw, de charmante grachten en de beroemde kathedralen maken van Delft een levendige stad voor jong en oud. à¢â‚¬à…“Wij vinden Delft een gezellige en sfeervolle stad. Delft is een sportieve stad en sportiviteit past helemaal bij onze visie. Bovendien heeft Delft veel studenten, jonge gezinnen en toeristen. Zij vormen een belangrijk aandeel van onze klanten.
Onze winkel is midden in de oude binnenstad gevestigd aan de Wijnhaven. Het is een superlocatie voor wat betreft de aanloop van toeristen, studenten en winkelend publiek, aldus Sarah Engelberts, mede-eigenaar van Booster Juice Nederland.

Booster Juice een Lifestyle
Australië, Amerika, Canada, China en Engeland, overal ter wereld komen de smoothie & juicebars als paddenstoelen uit de grond en is het een ware hype aan het worden. Een goede reden voor Sarah en Rogier om ook Nederland aan te doen met deze gezonde ´Lifestyle´ ´´Doordat mijn familie in Canada zo enthousiast was over Booster Juice ben ik voor een tijd naar Canada vertrokken en heb een langere tijd gewerkt in diverse Booster Juice bars. Ik vond het meteen geweldig en zag het compleet voor me in Nederland. Na intense trainingen en examens zijn wij samen nu eindelijk trotse eigenaar van onze eerste winkel. Booster Juice geeft je volop energie, de producten zijn eerlijk, gezond en bovendien heel erg lekker´´ aldus Sarah.

2de vestiging zomer 2009
Het jonge stel zit nog lang niet stil. Deze zomer openen zij de tweede vestiging in Den Haag. Rogier vertelt: à¢â‚¬à…“Met deze winkel focussen we ons meer op een andere doelgroep. Vooral de studenten en het bedrijfsleven zijn hier volop vertegenwoordigd. Mensen met een gehaaste levensstijl en volle agenda´s willen graag snel en gemakkelijk kunnen ontbijten en lunchen, maar tegelijk voldoende vitamines binnen krijgen. Onze producten sluiten daar perfect op aan Ook zal deze vestiging zich meer richten op cateringwerkzaamheden.

Booster Juice Nederland is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde franchisenemers door heel Nederland. Heb je interesse om je eigen Booster Juice te beginnen of wil je vrijblijvend informatie ontvangen neem dan contact op via telefoonnummer 015-2126777 of mail naar [email protected]
Bezoek tevens de website www.BoosterJuice.com of www.BoosterJuice.nl voor meer informatie.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie en beeldmateriaal in hoge resolutie kunt u contact opnemen met onderstaande persoon:
Mevrouw S. Engelberts
Booster Juice Nederland
Wijnhaven 13
2611 CR DELFT
015- 21 26 777
[email protected]
www.BoosterJuice.nl