De inmiddels bekende ´Borrelnood´ de borrel waar creatieve en belangstellenden elke derde vrijdag van de maand samenkomen heeft een nieuwe locatie gevonden voor het maandelijkse treffen.

De Graaf van Vlaanderen, in de volksmond ook wel het  ´biercafà©´ van Apeldoorn genoemd.

Frank van der Meulen, directeur van XCJ reclameproductie, de initiatiefnemer van  De Borrelnood, vertelt over de zoektocht naar een andere locatie.

´Genoodzaakt door de sluiting van het Loca Amstel Foodcafà© waren we gedwongen te zoeken naar een nieuwe plek in Apeldoorn. Jammer, want Loca bleek een uitermate geschikte plaats te zijn voor het neerzetten van iets nieuws. Het grote voordeel van Loca was (en ook dit is natuurlijk ook de  reden voor de sluiting) het gebrek aan een vaste bezoekersgroep. Hierdoor was De Borrelnood bijna exclusief voor alle aanwezige ´vrienden van De Borrelnood´. Juist met De Borrelnood wilde we een nieuwe groep (creatieve) mensen samenbrengen die in grote getale en op regelmatige basis nog nooit eerder bij elkaar kwamen..Met De Borrelnood in Loca (ondertussen zijn er alweer 6 edities geweest) zijn we daar uitstekend in geslaagd.

Toen bekend werd dat Loca zou sluiten en De Borrelnood een andere locatie moest zoeken, zijn we bestookt met mail en  telefoontjes met suggesties voor mogelijke locaties.  Het viel ons meteen al op dat De Graaf van Vlaanderen al vaak genoemd werd. Uiteindelijk hebben we een selectie gemaakt van een aantal zaken en deze ook bezocht. De Graaf van Vlaanderen bleek door de ruimte en indeling zeer geschikt.  Een aardigheid om te vermelden is dat het interieur uit een kroeg komt die rond 1920 in Gent zijn deuren opende. Tot de slopershamer kwam. Een Utrechtse interieurbouwer kocht het op, waarna het in Apeldoorn belandde. Overigens en niet in de laatste plaats werden we verrast door het enthousiasme van de medewerkers en de mogelijkheden die zij boden om van elke Borrelnood een ´event´ van formaat te maken. De Borrelnood zal de komende tijd nog veel van zich laten horen.´

De eerstvolgende Borrelnood is op 19 december, Graaf Van Vlaanderen op de Hoofdstraat 165 A.

Voor meer informatie over de Borrelnood kan je kijken op http://de-borrelmnood.hyves.net

Aanmelden om per mail op de hoogte gehouden te worden kan via [email protected]

Of neem contact op met:

 

Frank van der Meulen

XCJ reclameproductie

Prof. Rà¶ntgenstraat 8

7311 AM Apeldoorn

t. 055-5786129

f. 055-5265707

 

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular